spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Un nou deces în rândul copiilor instituționalizați din Bacău. Băiatul vândut ca slugă unui cioban acum doi ani a fost găsit mort. Protecția Copilului se disculpă

- Advertisement -

Un nou deces a avut loc în rândul copiilor instituționalizați din județul Bacău. Este vorba despre Cosmin A., băiatul despre care Ziarul de Bacău scria acum doi ani că a fost vândut de bunica sa ca slugă unui cioban din Vaslui.

După episodul din 2019, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Bacău (DGASPC) a stabilit găzduirea acestuia în sistem familial, la un asistent maternal profesionist, angajat al DGASPC Bacău, din Dofteana.

Acum, printr-o scrisoare anonimă, ni s-a semnalat faptul că băiatul s-a sinucis. „Câți copii trebuie să se mai sinucidă ca cineva să ia atitudine și să facă ceva la DGASPC Bacau??? Săracul după ce fusese vândut pe băutură de către bunică la un cioban acum și-a dat seama că nu mai are nici o șansă dar ca de fiecare dată tot mortul e vinovat”, ne-a scris un cititor.

Reprezentanții DGASPC Bacău confirmă decesul băiatului plasat în sistemul familial, însă susțin că, pe de-o parte, nu se știe dacă este vorba despre suicid, iar, pe de altă parte, spun că băiatul era învoit și plecase la Motoșeni, la rude și astfel instituția nu poartă nicio răspundere.  …https://zdbc.ro/un-nou-deces-in-randul-copiilor-institutionalizati-din-bacau-baiatul-vandut-ca-sluga-unui-cioban-acum-doi-ani-a-fost-gasit-mort-protectia-copilului-se-disculpa/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.