Un polițist a fost lovit de un șofer oprit în trafic. Urmărire cu accident spectaculos

Un șofer oprit de un echipaj de poliție pentru depășirea vitezei legale pe șoseaua Ștefan cel Mare, din București, a refuzat să se legitimeze și a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul, târîndu-l pe acesta cățiva zeci de metri, informează Poliția Capitalei.

Incidentul s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 02.30. În zona bucureșteană Perla, șoferul a executat o manevră si a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

Un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Sos. Ștefan cel Mare, a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto care înregistrase o viteză peste limita admisă pe arteră, conform măsurătorii cu aparatul radar.

Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a incercat extragerea acestuia din mașină, moment în care a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul, scrie Antena3. …https://evz.ro/un-politist-a-fost-lovit-de-un-sofer-oprit-in-trafic-urmarire-cu-accident-spectaculos.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ