23.1 C
Vaslui
06-iul.-2022

Un preot şi-a reparat singur maşina după ce a provocat un accident rutier. Surpriza de care a avut parte la Poliţie

Un preot implicat într-un accident rutier în 2019, care şi-a reparat ilegal maşina fără să aibă acceptul Poliţiei, a fost condamnat la 3.000 de lei amendă penală pentru infracţiunea de nerespectare a atribuţiilor privind efectuarea reparaţiilor.

Evenimentul rutier a avut loc la data de 1 septembrie 2019. Datorită nepăstrării distanţei corespunzătoare faţă de vehiculele din faţa lui, acesta (Iosif P.) a fost autorul unui accident de circulaţie, autoturismul pe care-l conducea intrând în coliziune cu un alt autoturism, pe care l-a proiectat într-o altă maşină. Au rezultat avarii la toate trei maşinile.

După producerea accidentului, şoferul nu a rămas la faţa locului continuându-şi deplasarea. Ulterior, a primit de la poliţie o adresă prin care i se cerea, în calitate de proprietar al autoturismului, să comunice persoana care a condus maşina în ziua în care a avut loc accidentul. Bărbatul s-a prezentat la poliţie în 7 octombrie 2019, unde a fost amendat pentru pentru nepăstrarea distanţei legală faţă de vehiculele din faţa sa şi plecarea de la faţa locului.

La momentul la care au examinat maşina, poliţiştii au constatat că nu mai prezenta avarii. ”În urma probatoriului administrat s-a stabilit că, fără a efectua demersurile necesare obţinerii autorizaţiei de reparaţie a autovehiculului avariat inculpatul şi-a reperat singur autoturismul”, se precizează în rechizitoriul Parchetului.

Citeste mai mult: adev.ro/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here