Un român a fost ucis când livra colete Amazon, în Anglia. Comunitatea strânge bani pentru fiica sa de trei luni

Un tânăr român, tatăl unei copile de trei luni, a murit luna trecută, după ce a fost accidentat de un autoturism în timp ce livra colete. Bogdan Chiriţă, în vârstă de 21 de ani, din Argeş, care avea o fiică de trei luni, a murit luna trecută, la câteva zile după ce a fost izbit violent de un autoturism pe Clay Lane, în timp ce căra în braţe colete, fiind martor la accident.

O campanie de strângere de fonduri demarată în memoria sa şi pentru a-i susţine familia îndurerată. Până în prezent s-au strâns peste 18.000 de lire sterline, după ce oameni cu inima bună din toată Marea Britanie au donat mii de lire sterline.    Florentina Roxana Duicin, care a lansat campania, a declarat: „Situaţia este complicată pentru partenera lui, deoarece ea a născut în urmă cu trei luni, iar acum ea şi fetiţa au rămas singure şi au nevoie de ajutorul nostru. Sper, prin această strângere de fonduri, să le putem oferi o mână de ajutor atât soţiei, cât şi copilului”.

Autorităţile din Marea Britanie fac apel la oricine a fost martor la coliziune sau care a văzut oricare dintre părţi înainte de incident să ia legătura cu ofiţerii de poliţie.

Citeste mai mult: adev.ro/qpfpw6
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ