spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Un român a rămas fără 11.400 euro vrând să cumpere o autorulotă de pe Facebook. Cum au acționat escrocii

- Advertisement -

Un bărbat din Suceava a fost escrocat cu 11.400 de euro când a vrut să cumpere o autorulotă de pe un site-fantomă găsit pe Facebook. Polițiștii au întocmit dosar penal, dar mai mult ca sigur păgubitul nu-și va mai recupera niciodată banii.

Un bărbat din comuna suceveană Șerbăuți care voia să-și cumpere o autorulată pentru a merge cu familia în vacanță în Europa a fost escrocat cu peste 11.000 de euro, bani pe care nu-i va mai recupera cel mai probabil niciodată.

Suceveanul de 48 de ani a declarat pe 23 mai 2024 polițiștilor că, în urma unor căutări pe Facebook cu privire la achiziționarea unei autorulote, a găsit o pagină ce aparent aparținea unei firme dintr-un stat european și avea ca obiect de activitate vânzarea de vehicule de acest gen.

Bărbatul a cerut detalii referitoare la procedura de achiziționare a unei autorulote, prin sistem de mesagerie scrisă, fiindu-i indicat să transfere în primă fază suma de 1.500 euro într-un anumit cont, pentru confirmarea cererii de cumpărare, iar 4 zile mai târziu, bărbatul a făcut transferul cerut în contul bancar indicat…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/un-roman-a-ramas-fara-11400-euro-vrand-sa-cumpere-2364187.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.