spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Un român și o Miss Mexic au comis „jaful anului” în Spania. „O singură sticlă valorează 350.000 de euro”

- Advertisement -

Un român în vârstă de 47 de ani, alături de iubita sa, Miss Earth Mexic, au furat 45 de sticle de vin de peste 1,6 milioane de euro. Acum, ei riscă șase ani de închisoare.

Constantin Gabriel Dumitru este protagonistul unui jaf a cărui veste a făcut în scurt timp înconjurul Spaniei și nu numai. Românul, ajutat de iubita sa, Priscila Lara Guevara, nimeni alta decât Miss Earth Mexic 2016, a furat 45 de sticle de vin de lux din crama unui restaurant spaniol exclusivist. Printre sticlele furate se numără și o sticlă de Château d’Yquem, un vin din 1806, extrem de rar, cotat în unele ghiduri la 350.000 de euro.

„O singură sticlă din acel lichid prețios costă 350.000 de euro, dar valoarea lui ar fi și mai mare, ar fi nepreșuită, pentru că mai sunt puține astfel de sticle în lume”, explică experții în vinuri rare.

Ancheta care a urmat a dat roade, aproape un an mai târziu. Cei doi au fost ulterior prinși în Croația și au fost extrădați în Spania, unde sunt judecați și riscă să fie condamnați la câte șase ani de închisoare…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/un-roman-si-o-miss-mexic-au-comis-jaful-anului-2205305.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.