spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Un sătean își ascuțea coasa pe un obuz neexplodat din Al Doilea Război Mondial. Vecinul era indivios

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Polițiștii din Găești, chemați să intervină într-un conflict între doi săteni din Burduca, comuna Dragodana (Dâmbovița), au fost surprinși să afle care era, de fapt, baiul. Aceștia se certau pe un obuz, pe care își ascuțeau coasa.

Cei doi țărani din Burduca (Dâmbovița) se certau pe linia de hotar între proprietățile lor, dar nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii să afle că cei doi se certau pe un obuz.

„Dacă terenul e al tău, înseamnă că și obuzul e al tău?”, i-a spus unul dintre localnici celuilalt, de față cu oamenii legii, potrivit cronica-gaestiului.ro.

Imediat oamenii legii și-au dat seama de pericol văzând obuzul și și-au chemat colegii la fața locului, prin 112.

Bărbatul pe terenul căruia se afla obuzul nu doar că știa despre acesta de foarte mulți ani, dar îi și găsise o întrebuințare: își ascuțea coasa pe el, pe post de piatră de ascuțit.

În Burduca au descins reprezentanții ISU, dar și o ambulanță SMURD. Obuzul neexplodat din Al Doilea Război Mondial a fost ridicat de ISU și urmează a fi distrus.

La fața locului, autoritățile ar fi aflat, de la oameni, că în comună sunt mai multe obuze, despre care se știe între localnici, dar care nu au fost niciodată raportate…https://adevarul.ro/stiri-locale/targoviste/un-satean-isi-ascutea-coasa-pe-un-obuz-neexplodat-2261366.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.