Un şofer lăsat fără permis a scris în procesul-verbal: „Am acasă gemeni, iar soţia este însărcinată cu altă pereche de gemeni”. Decizia judecătorului

Un şofer lăsat fără permis a dat în judecată Poliţia, cerând anularea sancţiunii. Dosarul scoate la iveală că bărbatul a scris pe procesul-verbal că avea mintea ocupată pentru că îl aşteaptă acasă doi gemeni, iar soţia sa este însărcinată cu o altă pereche de gemeni.
Judecătoria Satu-Mare a pronunţat, recent, o primă sentinţă într-un dosar în care un bărbat lăsat fără permis a dat în judecată Poliţia, cerând anularea procesului-verbal şi recuperarea permisului. În proces, sătmăreanul a arătat că a fost lăsat fără permis în data de 20 februarie 2020 pentru că nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton aflat pe „zebră”. În proces, bărbatul a arătat că nu a comis fapta pentru care a fost lăsat fără permis pentru că  „nu reţine să fi existat o persoană angajată în traversare pe trecerea de pietoni în momentul în care a trecut prin zona respectivă”. Bărbatul a mai arătat că starea de stres a sa în ziua respectiva era foarte ridicata pe fondul stării de sănătate a familiei din ziua şi perioada respectivă. Sătmăreanul a arătat că este tatăl a 3 copii, dintre care doi gemeni, iar soţia est e însărcinată, probabil tot cu gemeni, având în vedere că cele două sarcini anterioare au fost gemelare. De altfel, bărbatul a arătat că a şi menţionat în procesul-verbal, la capitolul „menţiuni” că „am avut mintea ocupată deoarece mă aşteaptă acasă doi gemeni, iar soţia este însărcinată cu altă pereche de gemeni”. Bărbatul a mai arătat că în ziua în care a fost lăsat fără permis soţia sa l-a sunat să se ducă acasă cât mai repede pentru că nu se simte bine, iar gemenii sunt bolnavi, fiind diagnosticaţi cu otite şi pneumonie. „În ateste condiţii perspectiva de a rămâne fără permisul de conducere ar fi o tragedie pentru familie deoarece soţia are interdicţie să conducă în această stare, iar nevoia de deplasare cu auto este una acută mai ales în perspectiva iminentă a internării soţiei şi transportului copiilor la creşă, neavând alt ajutor din partea familiei sau celor apropiaţi în localitate. De asemenea şi problema financiară este una foarte delicată”, a mai arătat bărbatul în intanţă.

Citeste mai mult: adev.ro/qfuwe1
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ