Un șofer supărat că fost prins beat la volan s-a apucat de băut de supărare și a plecat cu mașina la plimbare după câteva ore. Polițiștii i-au deschis două dosare penale și l-au ținut o noapte în arest!

Un șofer din Iași i-a uimit pe polițiști după ce a fost prins beat la volan de două ori, la câteva ore distanță. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost prins pentru prima dată având o alcoolemie de 0,56 miligrame alcool pur în aerul expirat, iar la câteva ore distanță acesta a fost oprit din nou, de data aceasta având o alcoolemie de 0,91

Mircea Pușcașu, un ieșean în vârstă de 54 de ani, i-a uimit pe polițiști prin doza sa de nebunie. Zilele trecute, bărbatul s-a urcat băut la volan și a fost tras pe dreapta. Pentru că mirosea a alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar valoarea indicată a fost de 0,56 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Conform procedurilor, Mircea Pușcașu a fost dus la o unitate medicală de către polițiști, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii l-au anunțat că a rămas pieton și l-au sfătuit să stea departe de problemele cu legea.

„Pe 21 octombrie, bărbatul de 54 de ani a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Aroneanu, fără a deține permis de conducere și fiind sub influența alcoolului, în urma testării sale rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, însă a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal”, a precizat Iona Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Supărat că a rămas fără permisul de conducere, s-a apucat de băut și s-a urcat din nou la volan

Supărat din cale-afară, Mircea Pușcașu s-a apucat de băut. A vrut să-și înece amarul în alcool pentru că a rămas fără permis și s-a ales și cu un dosar penal. După ce a mai dat câteva pahare de alcool în câteva ore, s-a urcat din nou la volan. Ghinion. A fost tras pe dreapta din nou de oamenii legii. Povestea s-a repetat. A fost testat cu aparatul alcooltest, iar de această dată valoarea indicată a fost mai mare. …https://www.bzi.ro/un-sofer-suparat-ca-fost-prins-beat-la-volan-s-a-apucat-de-baut-de-suparare-si-a-plecat-cu-masina-la-plimbare-dupa-cateva-ore-politistii-i-au-deschis-doua-dosare-penale-si-l-au-tinut-o-noapte-in-ares-4054637?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ