spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Un sucevean a vrut să “vândă” salariul Andreei Esca şi a ajuns în boxa acuzaţilor

- Advertisement -

Andreea Esca, prezentatoarea ştirilor PRO TV, este parte vătămată într-un proces care se află pe rolul Judecătoriei Suceava. Vedeta de televiziune a cerut însă ca procesul să se judece în şedinţă secretă, iar magistraţii suceveni se vor pronunţa la primul termen, la sfârşitul acestei luni.

Dosarul îl are ca acuzat pe un tânăr din Suceava care a „verificat” conturile personale ale Andreei Esca şi apoi a încercat să vândă informaţiile unor tabloide centrale.

Totul s-a întâmplat la începutul acestui an, în perioada când Ciprian Ionuţ Enciu era angajat al filialei locale a unei bănci centrale. Potrivit fişei postului, suceveanul avea acces la datele mai multor clienţi, printre care şi prezentatoarea ştirilor PRO TV. Gândindu-se că ar putea câştiga un ban în plus fără prea mari eforturi, Enciu a copiat fişierul cu salariul Andreei Esca şi apoi a trimis mail-uri către mai multe ziare centrale propunând un troc, informaţii în schimbul banilor. După câte se pare suma solicitată de sucevean pentru a divulga salariul vedetei PRO TV a fost de 500 de euro, numai că reprezentanţii unui tabloid nu ar fi dorit să se implice în afacere şi au deconspirat totul.

În acest fel, intenţiile lui Ciprian Enciu s-au finalizat cât se poate de nefericit şi, în locul unei sume de bani, s-a ales cu un dosar penal.

Pe fir au intrat la scurt timp procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Bucureşti, care în câteva luni au finalizat dosarul.

Ciprian Ionuţ Enciu a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, divulgarea secretului profesional şi infracţiuni la legea bancară. În afara faptului că riscă şi câţiva ani buni de închisoare, tânărul şi-a pierdut şi locul de muncă de la bancă.
monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.