23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Un sucevean care s-a urcat beat la volan a sunat la 112 și a cerut să fie oprit de un echipaj de poliție

Un tânăr din județul Suceava, care s-a urcat luni noapte beat la volan după ce s-a certat cu părinții, a sunat la 112 și a cerut să fie oprit de către un echipaj de poliție. Apelul care suna ca o glumă s-a dovedit a fi cât se poate de real în scurt timp.

Un echipaj al Poliției Rutiere din Rădăuți a fost solicitat să intervină luni seară, la ora 23:00, după apelul neobișnuit la 112, iar polițiștii l-au găsit pe șofer exact în locul indicat de acesta, adică în fața unui bar din Solca, relatează Monitorul de Suceava.

Gabriel U., de 23 de ani, din comuna Botoșana, le-a spus polițiștilor că s-a certat cu părinții și, de nervi, s-a urcat la volanul BMW-ului său și s-a dus la cel mai apropiat bar unde a băut, după care s-a suit din nou la volan și a condus până în Solca, de unde a sunat la 112.

Tânărul a fost găsit la volan, cu luminile de avarii pornite, în locul pe care îl indicase. A fost testat la fața locului cu etilotestul, rezultând valoarea de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior a fost dus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-sucevean-care-s-a-urcat-beat-la-volan-a-sunat-la-112-si-a-cerut-sa-fie-oprit-de-un-echipaj-de-politie-1975737

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here