Un tânăr din Iaşi s-a spânzurat live pe Facebook – Imagini care vă pot efecta emoțional

Un bărbat în vârstă de doar 33 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor. Însă, maniera în care a făcut gestul necugetat a uluit internauţii. Irinel A. a transmis live pe Facebook întreaga întâmplare.
Irinel A. nu s-a gândit de două ori şi a pus mâna pe o funie, a legat-o de o grindă şi a plecat de pe această lume. Însă, a dorit ca prietenii şi apropiaţii lui să-l vadă pentru ultima dată.
Evenimentul s-ar fi petrecut săptămâna trecută, joi, în comuna Ion Neculce. Participanţii la live au rămân uimiţi şi s-au speriat de imaginile ce le-au privit. Au sunat de urgenţă la proprietarul unei stâne de oi unde lucra acesta. Bărbatul s-a deplasat la faţa locului şi i-a tăiat funia. Din păcate, când a ajuns era prea târziu, Irinel decedase.
Ce l-a determinat pe bărbat să se sinucidă
Irinel A., în vârstă de 33 de ani, avea o fetiță în vârstă de 6 ani. Mama fetiței ar fi abandonat-o la Protecția Copilului Iași în anul 2017. În momentul judecării, bărbatul și-a dat acceptul ca fetița să fie dată spre adopție. În urma deciziei sale a simțit mari remușcări și așa ar fi hotărât să își pună capăt zilelor, în direct pe Facebook.
La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de jumătate de oră. Din nefericire, Irinel nu răspuns manevrelor de resuscitare. Mama fetei se află în Marea Britanie și a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopție al copilului.
„Copilul a fost născut în 2015 şi a fost abandonată de mama la vârsta de 2 ani, în anul 2017. A fost pusă în sistem în asistență maternală. Mama a plecat în străinătate, iar înainte a adus-o şi a spus că nu o mai poate ţine. Părinţii nu erau căsătoriţi, dar copilul a fost recunoscut de tată. Cam odată pe an, tatăl şi-a vizitat copilul, mama însă nu a mai fost găsită.
Pe 28 ianuarie 2021 a avut loc procesul în vederea adopţiei, unde tatăl a semnat consimțământul pentru adopţie. Mai urma un proces peste consimțământul mamei. Tatăl mai are o soră, în satul Hălăuceşti, care de asemenea a semnat consimțământul pentru adopţie”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iaşi. …https://www.bzi.ro/un-tanar-din-iasi-s-a-spanzurat-live-pe-facebook-imaginile-oribile-in-exclusivitate-4120456?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ