Un tânăr teribilist care a vrut să facă mișto de polițiști ajunge după gratii! Noul an a început cum nu se poate mai prost pentru el!

Judecătorii au condamnat la închisoare un bărbat acuzat că a urcat fără permis la volanul unei mașini. Procurorii spun că vehiculul era și neînmatriculat. Adrian Constantinescu a primit o pedeapsă de 1 an, 6 luni și 20 de zile de închisoare. În plus, șoferul de conjunctură a fost obligat să plătească și o amendă de 2.000 de lei
La început de an 2021, un bărbat din județul Iași a fost pedepsit de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat pe Adrian Constantinescu la 1 an, 6 luni și 20 de zile de închisoare, pentru conducerea unui vehicul fără permis și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.
Mai mult, judecătorii l-au obligat pe ieșean la plata unei amenzi penale de 2.000 de lei, reprezentând 200 de zile-amendă x 10 lei / zi. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.
Adrian Constantinescu, acuzat că a urcat fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate
Procesul lui Adrian Constantinescu a început pe 22 iunie 2020. Atunci, procurorii l-au trimis pe individul de 26 de ani în judecată, sub acuzațiile amintite.
„Pe 17 ianuarie 2018, la ora 9:30, inculpatul a condus autoturismul marca Opel Astra, cu numere de înregistrare provizorii, care, la acea dată, nu erau alocate niciunui vehicul (erau false), pe drumul public din localitatea Coropceni, fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule”, au precizat procurorii ieșeni.
Conform anchetatorilor, totul a ieșit la iveală dintr-o întâmplare. Astfel, individul a fost tras pe dreapta de agenții din cadrul Secției V de Poliție Rurală Răducăneni, în cadrul unui control de rutină. Oamenii legii au constatat nu doar că Adrian Constantinescu nu are permis, ci și faptul că mașina are numere de înmatriculare false. … https://www.bzi.ro/un-tanar-teribilist-care-a-vrut-sa-faca-misto-de-politisti-ajunge-dupa-gratii-noul-an-a-inceput-cum-nu-se-poate-mai-prost-pentru-el-exclusiv-4099888?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ