Un vasluian a rãmas fãrã masinã dupã ce a fost tras pe dreapta de politisti

PRINS… Un vasluian s-a ales cu dosar penal dupã ce politistii i-au confiscat masina. Autovehiculul, furat din Italia, fusese obiectul unei alerte a autoritãtilor din Peninsulã, iar soferul este cercetat în prezent pentru sãvârsirea infractiunii de tãinuire.

“Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, au depistat si indisponibilizat un autoturism care fãcea obiectul alertei de furt emise de autoritãtile din Italia. Bãrbatul în posesia cãruia a fost depistat autoturismul este cercetat pentru infractiunea de tãinuire.

“În cursul zilei de ieri, 24 noiembrie a.c., politiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui – Serviciul de Investigatii Criminale, au derulat o actiune pe linia combaterii traficului international cu autovehicule furate pe raza municipiului Vaslui. Astfel, la ora 09:45, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Vaslui, a fost identificat un bãrbat de 35 de ani, din municipiul Vaslui, conducând un autoturism înmatriculat provizoriu în judetul Vaslui, care fãcea obiectul alertei de furt emise de cãtre autoritãtile din Italia. Politistii au luat mãsura ridicãrii si indisponibilizãrii autoturismului, în vederea expertizãrii si a clarificãrii situatiei juridice. Totodatã, pe numele bãrbatului a fost deschis un dosar de cercetare penalã, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de tãinuire. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale” a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ