Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români a fost asasinat în SUA! A fost executat de mafie

Asasinare fără precedent în lumea interlopă din România. Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români a fost asasinat în SUA. Conform datelor existente până la ora actuală se pare că cei care l-au executat fac partie din mafia românească stabilită peste ocean.

Vorbim despre unul dintre şefii clanului Savodeanu, Aurel Trandafir care a fost executat tocmai de conaţionalii lui în SUA. Totul a pornit de la un conflict pentru o sumă de bani de 200.000 de dolari.

Un interlop român a fost executat fără milă în SUA

Conform datelor publicate de gândul.ro, interlopul este Aurel Trandafir şi era dat în urmărire internaţională încă din 2018 de către autorităţile din România. Acesta avea de executat o pedeapsă de închisoare cu executare pentru tâlhărie. În 2018 a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare şi fugise în SUA.

Acesta a fost executat în plină strada de un interlop roman. Conflictul a fost cauzat din pricina faptului că există o sumă de 200.000 de dolari pe care acesta trebuia să o plătească.

Aurel nu a murit pe loc, acesta a murit la scurt timp după ce autorităţile din America l-au transportat la spital. Interlopul avea 42 de ani şi moartea acestuia nu a trecut neremarcată pe reţelele de socializare. Mai mulţi interlopi au ţinut să îi aducă un omagiu şi să le ofere sincere condoleanţe familiei acestuia.

Aurel Trandafir fugise în America

Aurel Trandafir, un interlop cunoscut în România a reuşit să fugă în America chiar înainte ca autorităţile din România să îl condamne la închisoare cu condamnare. Acesta a ajuns în Los Angeles şi s-a asociat cu alte personaje din lumea interlopă din România stabilite în SUA. Aceştia nu comiteau fapte cu violentă pentru că acestea erau pedepsite asupru de autorităţile americane. Totuşi, după ceva timp a intrat într-un conflict cu un alt interlop din România domiciliat în Buzău.

Conflictul a fost generat de împărţirea unor sume de bani provenite din diverse infracţiuni. Se pare că interlopul din Buzău nu a mai stat pe gânduri şi l-a împuşcat pe acesta. Suma de bani care a creat mărul discordiei se ridică la 200.000 de dolari. Buzoianul ar fi avut de gând să împuşte toate persoanele prezente la eveniment.

În urma execuţiei din SUA, poliţiştii români au intrat în alertă

În pofida faptului că evenimentul a avut loc în SUA, poliţiştii români au intrat în alertă. Totul se datorează mesajelor de pe reţelele de socializare, mesaje date de interlopii români. Poliţiştii din Ilfov au început deja să ia măsuri de siguranţă pentru a evita un eventual priveghi supraaglomerat, la care să participe un număr uriaș de oameni, cum a fost la înmormântarea lui Pian

De menționat este faptul că, Alișor Sadoveanu este vărul lui se Nat Manca, care este considerat vinovat pentru uciderea controversatului interlop Emi Pian. Se pare că Mânca era certat frații Pian după ce aceștia i-ar fi împrumutat bani fiului său. La acea vreme acesta avea doar 18 ani și era un mare împătimit al jocurilor de noroc. Așadar, tatăl băiatului i-a anunțat pe frații Pian că nu le mai plătește datoria. …https://www.bzi.ro/unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-interlopi-romani-a-fost-asasinat-in-sua-a-fost-executat-de-mafie-4115353?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ