UPDATE: Încă un polițist de la Rutieră testat pozitiv!

UPDATE: Dintre cei nouă polițisti de la Biroul Rutier Bârlad, opt au avut rezultatele testului PCR negativ, iar unul a ieșit pozitiv. DSP Vaslui urma să ia legătura cu polițistul depistat cu virusul Sars-CoV-2 pentru a stabili dacă acesta dorește să fie internat sau să rămână la domiciliu.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Polițist din Bârlad și soția însărcinată, internați cu coronavirus! Nouă polițiști din efectivul de la Biroul Rutier în izolare!

ALERTĂ… Poliția Bârlad este în alertă! Un tânăr polițist, care lucrează la Biroul Rutier și soția sa însărcinată, au fost depistați cu virusul SARS CoV 2, ieri după amiază. Cei doi au fost internați la secția de Boli Infecțioase. DSP Vaslui a demarat o anchetă epidemiologică, pentru identificarea contactelor. Nouă polițiști de la Biroul Rutier Bârlad au intrat în izolare începând de ieri după amiază, iar birourile și mașinile de poliție cu care s-a circulat până acum au fost dezinfectate.

„Da, avem un coleg la Birou Rutier Bârlad depistat pozitiv la noul coronavirus. Nouă polițiști de la acest biroul au intrat în izolare la domiciliu, urmând ca să fie detașați la Bârlad polițiști rutieri din cadrul IPJ Vaslui”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU