spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Urare pentru guvern: succesuri si sã se fereascã de esece!

- Advertisement -
LA MAI MARE...Presedintele PRM Vaslui Corneliu Bichinet îi ureazã noului Guvern, care poate fi considerat drept un cadou de Crãciun, mai mult sau mai putin dorit, pentru toti românii, “succesuri si sã se fereascã de esece”!
Presedintele PRM Vaslui Corneliu Bichinet este de pãrere cã tara avea nevoie de un guvern, oricare ar fi el. Si, cum presedinte a fost validat tot Traian Bãsescu, nimeni nu se mai mirã de componenta guvernului si de modul în care acesta a fost în cele din urmã învestit de o parte dintre parlamentari: s-a fãcut o aliantã cu UDMR-ul, au fost corupti politicieni din diverse alte partide decât PD-L, care sã treacã la, chipurile, grupul independentilor si gata guvernul, si gata învestirea! Presedintele PRM Vaslui are o opinie clarã în ceea ce priveste adevãratul conducãtor al României, pe care o exprimã în stilul sãu caracteristic: “credeti cã pot pedelistii guita în fata lui Bãsescu?” Noul guvern este, în viziunea lui Corneliu Bichinet si a tuturor politicienilor care nu fac parte din PD-L, nici din UDMR si nici din grupul independentilor, un pretext pentru ca presedintele sã conducã tara, fãrã sã parã cã-si depãseste atributiile conferite de Constitutia României. De cealaltã parte, adicã a PD-L-ului, presedintele PD-L Vaslui Dan Marian este, cum altfel, decât de acord cu componenta guvernului Boc IV si spune cã aceia care îl criticã, în special PSD si PNL nu au iesit nici acum din sfera campaniei electorale. Cu alte cuvinte, când spun de rãu despre guvern, vorbeste invidia din ei si durerea cã nu au câstigat alegerile!
“Îi compatimesc fiindca sunt penibili”
“Sunt oameni care nu pot iesi din sfera campaniei electorale. Îi compãtimesc, fiindcã sunt penibili”, a declarat presedintele PD-L Vaslui Dan Marian, referindu-se la parla-mentarii care nu sunt de acord cu guvernul lui Traian Bãsescu.
Guvernul n-are încotro: trebuie sa se apuce de treaba
“Decât fãrã guvern, mai degrabã cu unul care n-are încotro si va trebui sã se apuce de treabã. Altfe, iese nasol de tot. Îi doresc noului guvern succesuri si sã se fereascã de esece”, a spus, amuzat, Corneliu Bichinet, presedintele PRM vaslui si vicepresedinte al Consiliului Judetean Vaslui.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.