Urmărire ca-n filme în Vâlcea, după ce un autoturism a luat foc. Incidentul, parte a unei răfuieli interlope

Incidentul s-a petrecut într-un oraş din Vâlcea. Suspecţii au fost încătuşaţi miercuri, 12 august, după ce au folosit un cocktail Molotov ca să dea foc unei maşini.

Un autoturism Mercedes a fost incendiat, miercuri, 12 august, de către doi bărbaţi din Berbeşti –Vâlcea. Victima a sunat la 112, iar poliţia a plecat în urmărirea făptaşilor pe care i-a prins după o cursă nebună ca-n filme, pe străzile din localitate: la un moment aceştia au pierdut controlul, au ieşit din decor, apoi şi-au continuat fuga pe picioare.    Ulterior, după ce au fost prinşi, s-a constatat că erau beţi şi nici unul nu avea permis.    Bărbaţii au legătură cu un caz de prostituţie în Occident prin metoda Loverboy, elucidat în cursul acestui an: o tânără a fost păcălită de prieten să meargă la muncă în străinătate, unde a fost transformată în prostituată. Iubitul traficant a fost arestat preventiv abia după ce amândoi s-au întors acasă, din cauza noului coronavirus.

Cocktail Molotov pentru incendierea maşinii

În urma unui apel la 112, poliţiştii din Berbeşti – Vâlcea au aflat că autoturismul unei femei din satul Târgu – Gânguleşti, a fost incendiat de persoane necunoscute.    Echipajul care s-a deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă şi i-au depistat pe făptaşi: doi bărbaţi de 39, respectiv 26 de ani, din localitate. În urma cercetărilor, a reieşit că: „cei doi s-ar fi deplasat cu un autoturism până la locuinţa persoanei vătămate, unde s-ar fi folosit de un dispozitiv de tipul ”Cocktail Molotov”, pentru a incendia autoturismul acesteia”, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea.   Un echipaj din cadrul Poliţiei Berbeşti a plecat în urmărirea maşinii cu care cei doi veniseră până la locuinţa păgubitei. Dar în timpul operaţiunii de urmărire, maşina suspecţilor a scăpat de sub control şi a ajuns în afara părţii carosabile. Cei doi ocupanţi au coborât din autoturism şi au luat-o la fugă, sperând să scape de poliţişti. Au fost prinşi din urmă, imobilizaţi, încătuşaţi şi duşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

Citeste mai mult: adev.ro/qezm9b
NICIUN COMENTARIU