„Urmașul lui Ștefan cel Mare”, eliberat recent din penitenciar, prins din nou cu o mașină ”înmatriculată” cu numele său

”Haiducia” lui Cornel Cernoschi, din Dornești, bărbatul prins de mai multe ori în trafic la volanul unor mașini care aveau, în loc de numere de înmatriculare, plăcuțe cu numele său, și care refuză să prezintă polițiștilor la control documentele mașinii sau cele personale, continuă și după ce acesta a executat o pedeapsă în penitenciar. Condamnat definitiv în luna aprilie a anului trecut la 8 luni de închisoare pentru fapte similare, și eliberat recent, Cornel Cernoschi a ajuns din nou în arest după ce, pe 8 martie, în jurul orei 18.00, polițiștii de la Serviciul Rutier l-au oprit în trafic, pe DN 2H, la Milișăuți. Bărbatul conducea un Matiz, având aplicate plăcuțe de ”înmatriculare” cu inscripția Cornel Cernoschi. În urma verificării bazei de date s-a stabilit că autovehiculul este neînmatriculat, iar bărbatul de 42 de ani figurează cu permisul de conducere anulat.

Mai mult, deși a fost avertizat că nu poate conduce autoturismul pe drumurile publice, după întocmirea documentelor de constatare, bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a urcat din nou la volan și a pornit spre Rădăuți, fiind urmărit de echipajul de poliție și oprit după aproximativ 3 kilometri.

Cornel Cernoschi s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunile de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” (două infracțiuni) și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” (tot două infracțiuni). Bărbatul are la activ deja o pleiadă de dosare penale de acest gen.

După completarea probatoriului, luni noapte, bărbatul a fost reținut în arest în baza ordonanței pentru 24 de ore.

Suceveanul se revendică membru în organizaţia „Suveranilor”, care contestă orânduirea din România. Mișcarea se opune statului, indiferent de forma acestuia. Ideologia “suveranilor” este un amestec de credinţe în drepturile proprietarilor de pământuri, cu precepte din Biblie. Ideea principală a acestora este de a nu trăi sub regulile unui stat ce încearcă să controleze diverse aspecte din viaţa omului de rând. Radicalismul acestora îi face însă să intre cu mare uşurinţă în sfera legilor penale, iar suceveanul nostru este un exemplu clar în acest sens. …https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-03-10/Urmasul-lui-Stefan-cel-Mare-eliberat-recent-din-penitenciar-prins-din-nou-cu-o-masina-inmatriculata-cu-numele-sau
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ