11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Urşii au dat iama în mâncarea de la KFC. Un american i-a găsit ospătându-se în bucătărie

Un american a descoperit un intrus sălbatic în casa sa din Sierra Madre, din sudul Californiei, care se servea singur la cină, în bucătărie.

John Holden a povestit că atunci când s-a întors acasă a fost surprins să găsească ușa de la intrare larg deschisă și a observat rapid un urs pe blatul din bucătărie, care scotocea o găleată de la KFC. Asta după ce un alţi doi urşi îl „salutaseră” afară și mai era cel puțin unul în casă. În cele din urmă, bărbatul a reușit să-i facă să plece pe urşi, speriindu-i cu zgomote puternice.

„Am avut multe alte întâlniri cu ei. De fapt, de câteva ori chiar i-am găsit în curtea din spate, dar niciodată în casă”, a spus Holden, pentru ABC.

El crede că mirosul de KFC a fost prea tentant pentru ca urșii să reziste în afara casei şi, mai multe, el spune că aceştia au îndrăznit chiar să se odihnească în curtea lui, după ce i-au furat mâncarea…..https://www.romaniatv.net/ursii-au-dat-iama-in-mancarea-de-la-kfc-un-american-i-a-gasit-ospatandu-se-in-bucatarie-video_5939368.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here