Van Damme, filmat într-o maşină alături de mai mulţi români, în timp ce-l asculta pe Tzancă Uraganu. VIDEO

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o maşină, miercuri după-amiază, alături de mai mulţi clujeni. „Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!”, a spus şoferul, care l-a şi filmat pe actor.

Van Damme asculta Tzancă Uraganu. Van Damme i-a atras atenţia însă, spunându-i că nu este în regulă să apare pe reţelele de socializare.

No good for social network” (trad Nu este în regulă pentru reţelele de socializare ), a spus celebrul actor.

Jean-Claude Van Damme este de puţină vreme în România, dar s-a acomodat forţat. Cel puţin la capitolul gusturi în materie muzică. Actorul american a avut ocazia să se familiarizeze cu manelele interpretate de Tzancă Uraganu. Şi asta deoarece, ocupanţii maşinii i-au pus muzică pe telefon.

Van Damme ascultă Tzancă Uraganu

Şi cum o dată în viaţă îl ai în faţa ochilor pe marele Van Damme ascultându-l pe Tzancă Uraganu, românii nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul într-un live pe Facebook? Plini de mândrie, bărbații s-au filmat preț de câteva minute, pentru a se lăuda cu şansa de a-l fi cunoscut pe actorul american. …https://www.romaniatv.net/van-damme-filmat-intr-o-masina-alaturi-de-mai-multi-romani-in-timp-ce-l-asculta-pe-tzanca-uraganu-video_5662393.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ