spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Vandalism pe strada Petru Rareș din Bârlad. Cinci copaci ornamentali puși la pământ! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

INCREDIBIL… Patru indivizi sălbatici, cel mai probabil drogați și beți, în drumul lor spre case, au rupt pe 12 septembrie dimineață la orele 6.20, cinci copaci ornamentali de pe strada Petru Rares, repetând <<actiunea eroică>> de acum ceva timp în urmă. Astfel de atitudini deloc civilizate nu fac cinste nimănui, dar sunt îndreptate împotriva fiecărui cetățean onest din acest oraș, care își platește dările locale pentru a avea un oraș cât mai frumos. Indivizii au fost filmați cu camerele de supraveghere de către cei de la Poliția Locală, care acum desfășoară activități pentru indentificarea și prinderea lor.

“Este de neînțeles comportamentul acestor tineri. Cer Poliție Locale să-i identifice pe faptuitori cât mai urgent și fiecare sa răspundă pentru fapta sa. Eu refuz să cred că bârlădenii cinstiți și civilizați pot accepta astfel de comportamente! De aceea, oricine poate da o mână de ajutor la prinderea făptașilor. Dacă îi identifică cineva poate să se prezinte ori la sediul Primăriei Bârlad ori să sune la Poliția Locală”, a precizat primarul Dumitru Boroș, care oferă următoarele numere de telefon ale Poliției Locale: 0335408707 si 0335408708.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Si daca ii prindeti, se rezolva ceva? Nu. E prima data cand se intampla? Nu. S-a rezolvat ceva pana acum? Nu. Cu democratie si cu „drepturile omului” nu faceti nimic, ori ii impuscati, ori ii trimiteti in Coreea de Nord la un „schimb de experienta”. Punct.

    • Dacă nu i-au invatat sa planeze copaci si sa vada cat de greu se sapa o groapă si apoi cat trebuie zidari, ingrijiti( exact ca si cum ai avea grija de un copil) de unde sa stie bietii copii ca ceea ce fac este bine sau rau? Mai idioți sunt ăștia care comentează la adresa lor.Societatea actuală asta ii invata, sa consume alcool, sa fumeze si multe alte lucruri greșite.Degeaba va chinuiți sa faceti educatie daca din start ii judecati si ii jigniți.Mai rau faceti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.