2.5 C
Vaslui
27-ian.-2023

Vasile Muraru, pus la pat după a doua doză de vaccin. Ce a pățit marele artist

- Advertisement -

Vasile Muraru a trecut prin momente grele după ce și-a făcut a doua doză de vaccin împotriva virusului chinez. Ce a pățit marele artist după ce și-a terminat schema indicată de specialiști?

Vasile Muraru este unul din cei mai îndrăgiți actori de revistă din ultimii 45 de ani. Acesta a împlinit de curând vârsta de 65 de ani și este cunoscut pentru grupul format alături de Nae Lăzărescu ce a încântat publicul ani și ani.

Actualul director general al Teatrului de Revistă ‘Constantin Tănase’ din București nu a avut parte de momente extraordinare de sărbătoare de ziua sa de naștere. Din păcate, chiar în acea perioadă a îndurat efectele celei de a doua doze de vaccinare contra COVID-19 indicată de medici.

Actorul a mărturisit că a zăcut la pat preț de 2-3 zile, moment în care s-a confruntat cu febră mare, amețeli, dureri musculare și frisoane. …https://playtech.ro/stiri/vasile-muraru-pus-la-pat-dupa-a-doua-doza-de-vaccin-ce-a-patit-marele-artist-exclusiv-427819?utm_source=Adevarul+HP+Desktop&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.