spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
07-dec.-2023

Vasluiancã decedatã în Italia, în urma unui accident feroviar

- Advertisement -

DECES…O femeie din Vaslui a fost gãsitã moartã, zilele trecute, între sinele de cale feratã din orasul Viareggio, Italia. Aceasta se numeste Manuela Damian, are 49 ani si este de loc din comuna Deleni. Copiii femeii urmeazã sã ajungã în Italia pentru a începe demersurile repatrierii. Costurile sunt însã foarte mari, peste posibilitãtile lor si au nevoie de ajutor financiar din partea celor cu suflet bun. Oricine vrea si poate sã contribuie, o poate face în contul fiicei – Diaconescu Claudia Ioana: cont în euro RO42INGB0000999908200535 sau Cont în lei RO25INGB0000999903123473, cod SWIFT – INGBROBU.

Accidentul feroviar în urma cãruia Manuela Damian si-a pierdut viata s-a petrecut joi, 16 iulie. „Traficul feroviar a fost blocat în Viareggio spre Pisa si Torre del Lago, pentru efectuarea unei anchete întrucât un cadavru a fost gãsit lângã sine, aproape de statia veche. Descoperirea a avut loc în jurul orei 20:50, iar la fata locului s-au deplasat Carabinierii si Politia de Frontierã. Traficul a fost redeschis la ora 22:10”, scrie publicatia italianã La Nazione.

Fiica femeii: „Noi am aflat de la o prietenã de-a ei”

Femeia lucra în Italia ca „badantã”, adicã îngrijitoare, de mai multi ani. „Era plecatã de vreo 12-13 ani. În ultimul timp, nu mai plecase, pentru cã în urmã cu cinci ani a avut un accident. Nu am mai fost de mult timp la ea, nu stim exact cum s-a produs accidentul. Noi am aflat de la o prietenã de-a ei, s-a dus la ea, nu a gãsit-o si a mers sã o caute. Asa a aflat cã a fost un accident feroviar si cã a murit. Eu si fratele meu suntem singura familie pe care o mai are. Mâine searã (n.r. în seara aceasta) ajung în Italia, ne asteaptã Politia, vom merge sã o identificãm si sã începem demersurile repatrierii. Din câte am înteles, costurile sunt destul de mari. Oricine ne poate da o mânã de ajutor, îi suntem profund recunoscãtori”, a declarat Claudia, fiica femeii decedate în Italia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.