spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Verzii salută alegerea independentului Nicu Ștefănuță în PE: Suntem mândri că avem un partener român progresist

- Advertisement -

Verzii europeni l-au felicitat pe Nicolae Ştefănuţă pentru alegerea acestuia ca membru independent al Parlamentului European, în urma scrutinului europarlamentar desfăşurat în 9 iunie în România, şi au anunţat că monitorizează atent procesul electoral din ţara noastră în urma relatărilor despre nereguli la unele secţii de votare.

”Suntem foarte mândri să îl sprijinim pe Nicolae Ştefănuţă în alegerile europene. De un an, el este o voce extrem de puternică în grupul nostru din Parlamentul European, lucrând neobosit pentru politicile verzi, drepturi fundamentale, democraţie şi justiţie socială. Aşteptăm cu nerăbdare să îl avem pe Nicolae Ştefănuţă în familia noastră Verde din Parlamentul European pentru încă cinci ani şi suntem mândri că avem un partener român Verde şi progresist care lucrează îndeaproape cu noi pentru o Europă mai bună pentru toţi”, a declarat copreşedinta Partidului Verde European, Melanie Vogel, citată într-un comunicat al Verzilor europeni, preluat de Agerpres. Aceasta aminteşte că duminică în România au avut loc şi alegeri locale şi menţionează că au fost raportate nereguli, precum lipsa buletinelor de vot în unele oraşe universitare.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/alegeri-europarlamentare-2024/verzii-saluta-alegerea-independentului-nicu-stefanuta-in-pe-suntem-mandri-ca-avem-un-partener-roman-progresist-2823923

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.