Veste bună pentru femeile de peste 40 de ani! Vor primi bani de la stat

Guvernul vine în ajutorul femeilor de peste 40 ani. Conform prevederilor din programul de guvernare al PNL, USR PLUS și UDMR, cheltuielile cursurilor de reconversie profesională în cazul femeilor de peste 40 de ani, vor fi acoperite de către Guvern.

Veste bună pentru femeile de peste 40 de ani. Cheltuielile cursurilor de reconversie profesională în cazul femeilor de peste 40 de ani, vor fi acoperite de către Guvern, conform prevederilor din programul de guvernare al PNL, USR PLUS și UDMR.De asemenea, programul de guvernare mai vine cu o serie de facilități pentru femeile de toate vârstele. Mai exact, în cadrul liniei telefonice pentru ajutor specializat oferit violenței domestice urmează să fie accesibile și limbile minorităților naționale, iar toate cheltuielile vor fi acoperite de Guvern.

Veste bună pentru femeile de peste 40 de ani. Nu în ultimul rând va crește numărul de locuințe protejate astfel încât fiecare oraș să beneficieze de cel puțin un centru pentru victimele violenței domestice, totodată crearea de centre de recuperare pentru agresori în fiecare reședință de județ”, se arată în programul de guvernare al PNL, USR PLUS și UDMR. … https://www.romaniatv.net/veste-buna-pentru-femeile-de-peste-40-de-ani-vor-primi-bani-de-la-stat_5147288.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ