spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

Veste groaznică! Starul Jamie Foxx a fost internat de urgență. Ce se întâmplă cu celebrul actor

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Jamie Foxx a fost internat de urgență la spital

Mult îndrăgitul actor Jamie Foxx a trecut printr-o cumpănă teribilă din viața sa, după ce în cursul zilei de marți a fost dus de urgență la spital. Din fericirea reacția rapidă a celor apropiați i-a salvat viața.

Fiica actorului a dezvăluit ce a pățit tatăl ei, menționând că acesta s-a confruntat cu o urgență medicală.

Vrem să vă anunțăm că tatăl meu, Jamie Foxx, a trecut printr-o complicație medicală, ieri. Din fericire, datorită unei reacții rapide și a unei îngrijiri de calitate, este pe cale de a se recupera”, a scris fiica actorului Corinne Fox, pe Instagram, miercuri noapte.

Fiica actorului nu a dezvăluit însă cauza pentru care acesta a fost dus la spital, dar a mulțumit oamenilor pentru susținere.

Știm cât este de iubit și apreciem rugăciunile voastre. Familia cere discreție în acest moment”, a transmis fiica actorului.

În același timp reprezentantul lui Jamie Foxx, Alan Nierob nu a dat mai multe detalii despre starea în care se află starul: Nu spunem nimic în plus, în acest moment, în afară de ce s-a postat deja”, a spus acesta…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/starul-jamie-foxx-a-fost-internat-de-urgenta-ce-2258479.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.