spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
08-dec.-2023

UPDATE: Corneliu Bichineț a transmis ultima fotografie cu soția sa Anda, făcută cu câteva ore înainte de a muri!

- Advertisement -

„Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, să ne bucurăm, împreună, de munca și realizările lui și să stabilim ultimele detalii pentru nunta sa. Dumnezeu a hotărât altfel. După clipe minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, în timpul nopții a suferit un infarct și s-a stins. Un asemenea om lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe! O să o repatriem cât de repede putem și o vom înmormânta la Negrești. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!”, a precizat Corneliu Bichineț.

Primarul Cristian Rusu a fost șocat la aflarea veștii dispariției Andei Bichineț!

Printre lacrimi, acesta a transmis condoleanțe întregii familii și comunității din Negrești, deoarece oamenii o iubeau pe Anda Bichineț fiind extrem atentă, bună și săritoare la problemele cu care oamenii se confruntau!

„Întreaga comunitate negreșteană este șocată la aflarea veștii morții doamnei Anda Bichineț. Colega noastră, Anda, a îndrumat pe calea lecturii, prin funcția pe care o deținea de director al Bibliotecii orășenești Negrești, mii de copii și a contribuit permanent la educarea societății negreștene. A fost un factor de echilibru într-o societate din ce în ce mai zbuciumată și o colegă apreciată și iubită de toți. Dumnezeu sa o ierte. Condoleanțe familiei!”, a transmis primarul orașului Negrești, Cristian Rusu.

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, transmite întregii familii sincere condoleanțe!

„Este regretabil să auzi că oameni tineri, care aveau încă o perspectivă de viață, oameni care n-au apucat să vadă împliniți pe toți copiii lor, în mod neașteptat au decedat, și, pe lângă condoleanțele pe care le transmit prietenului meu Corneliu Bichineț precum și familiei, îmi exprim regretul pentru asemenea lucru. Să sperăm că vor trece cu bine peste aceasta și vor păstra vie în amintirea lor imaginea celei care a fost soția, mama, care a fost un om ce a asigurat echilibrul și stabilitatea familiei! Dumnezeu să o ierte!”, a transmis președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Veste șoc la Negrești! Anda Bichineț, soția fostului parlamentar și fost președinte al Consiliului Județean Corneliu Bichineț, a murit la Bruxelles!

TRAGEDIE… O veste șocantă a luat astăzi prin surprindere întreagă comunitate din zona Negrești și de fapt din aproape tot județul Vaslui: Anda Bichineț, directoarea Bibliotecii orășănești „Constantin Macarovici” din Negrești și soție a cunoscutului parlamentar și fost președinte al Consiliului Județean Vaslui, Corneliu Bichinet, a fost găsită decedată, în casa fiului său care locuiește în Bruxelles! Anda Bichineț nu era cunoscută cu nici o boală, nu suferea de nimic și nici nu dăduse vreun semn de slăbiciune în ultima vreme, ba era foarte fericită, inclusiv cu o seară în urmă, că se află cu fiul și alți membri ai familiei, într-o reuniune frumoasă și așteptată. S-a culcat, spun apropiații, iar în somn a decedat. Când fiul lor, Cornel Bichineț jr., a dat să-și salute mama la plecarea lui spre muncă, a constatat că mama sa… era moartă în somn!

Vestea a șocat efectiv întreaga familie Bichineț!

Anda Bichineț avea 57 de ani și a pierit fără a acuza vreo boală! Totul este un șoc pentru întreaga sa familie! Anda a fost directorul Bibliotecii Orășenești „Constantin Macarovici” din Negrești, era colegă cu soția actualului primar Cristinel Rusu și iubită de toți negreștenii! Avea Cluburi de copii, de pensionari, abonate la bibliotecă, era stâlpul evenimentelor culturale ale Bibliotecii orășenești și una dintre colaboratoarele cele mai bune cu CL Negrești! Nimeni nu își explică ce ar fi putut genera decesul, care să fie cauza morții! Fostul deputat Corneliu Bichineț este înmărmurit de cele întâmplate, nu se aștepta la o asemenea nenorocire, mai ales că fiul lor, Cornel Bichineț jr. avea anunțată nunta pentru luna septembrie, la Iași! Anda și Corneliu Bichineț au doi copii, o fată (care este la Iași) și pe băiatul Cornel Bichineț jr., care locuiește la Bruxelles. Nimeni din familie nu se poate concentra și liniști, Anda fiind cea mai iubită dintre ei! Vom reveni cu detalii pe măsură ce vor fi disponibile, după efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului!

Vestea că Anda, soția lui Corneliu Bichineț, a murit a fost confirmată de familie!

Confirmarea veștii triste că soția fostului președinte al CJ Vaslui, Corneliu  Bichineț, a murit, a venit din partea familiei. Gelu Bichineț, fratele cunoscutului politician, a declarat în exclusivitate pentru Vremea Nouă:

„Vestea ne-a cutremurat pe toți! Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. Erau amândoi la Bruxelles (nr. Corneliu Bichineț și soția Anda). Au plecat cu bilete diferite. Corneliu era în delegația PMP-ului, iar soția își cumpăraseră separat bilet și mergea la fiul ei, care, după cum știți, lucrează la Bruxelles. Anda, cumnata mea, stătea cu Corneliu, cu nepotul meu. Noi nu o știam să aibă vreo boală și eu nu îmi explic cum de a murit. Era atât de fericită că pleacă să își vadă băiatul în această mini-vacanță, cum nu vă închipuiți! Când am aflat că a murit viața mi-a fost dată peste cap. Poate nu mă credeți, dar eu nu am avut curaj să îl sun pe fratele meu. Am lăsat să mă sune el, când poate, când va simți nevoia unui umăr pe care să plângă. Eu nu pot să îi ofer acum decât compasiune și să îl sprijin atât cât pot. E foarte greu să vă spun ce este în sufletul lui, pentru că îl știm cu toții cât de sensibil este și cât de mult își iubea soția. Până vor veni acasă cu toții, cu trupul neînsuflețit al cumnatei mele, noi facem toate cele de trebuință aici la Negrești, dar să știți că eu tot cred că sunt într-un vis urât și aștept să mă trezesc și să îi văd pe toți patru – pe Anda, Corneliu și cei doi copii, că sunt iar împreună cu toții”, a spus Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene Vaslui, fratele cel mic al politicianului.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Care europarlamentar? Cred ca e o mare greseala. Anda, sotia lui Corneliu Bichinet, fost senator, fost presedinte si vice la CJ, fost deputat. Actualmente pensionar.

Comments are closed.