spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Veşti bune pentru ieşeni. Cinematograful Tineretului va fi reabilitat

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Veşti bune pentru ieşenii care iubesc cinematografia. Un important obiectiv din centrul Iaşului, care zace în paragină de mai mulţi ani de zile, va fi reabilitat.

Este vorba despre Cinematograful Tineretului, care se află chiar în inima oraşului. Astfel, într-o şedinţă de Consiliu Local, care a avut loc pe 30 martie, aleşii Iaşului au votat proiectul privind reabilitarea clădirii şi punerea ei în funcţiune. Investiţia totală se ridică la suma de 27.084.906 lei, inclusiv TVA.

Cum va arăta Cinematograful Tineretului

Conform municipalităţii, Cinematograful Tineretului îşi va păstra principalul obiectiv dar va servi şi altor activităţi culturale. Astfel, faţada clădirii va aduce aminte de Coloseul Bragadiru iar interiorul va fi refăcut la cele mai înalte standarde. De administrarea cinematografului se ocupă Ateneul Iaşi iar noua clădire va fi polivalentă. Astfel, va putea găzdui şi alte tipuri de activităţi, culturale, artistice sau educative, pe lângă proiecţiile de filme. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/vesti-bune-pentru-ieseni-cinematograful-2255124.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.