12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Vești cumplite, în urma accidentului de la Popeni! Fetița de cinci ani a ieșit din comă, dar a rămas oarbă în urma tragediei!

- Advertisement -
TRAGEDIA CONTINUĂ… Încă o victimă a accidentului grav din 11 iulie, de la Popeni: fetița aflată la Spitalul „Sf. Maria” din Iași a fost salvată de la moarte, dar a rămas oarbă!

DOLIU… Tragedia provocată de accidentul de la Popeni, nu s-a încheiat doar cu decesul celor 2 copilași, al tatălui lor și al șoferului! După ce s-a trezit din comă, fetița internată la Iași, o veste cruntă lovește una din familiile îndoliate! Fetița a rămas fără vedere în urma cumplitului accident! Este vorba despre fata șoferului care a produs accidentul. Soția sa a fost detubată de o săptămână și medicii spun că se va face bine după ce a stat în coma de gradul 4 aproape două săptămâni. Bilanțul cumplitului accident este sumbru: 4 morti, 3 răniți grav ce vor avea nevoie de îngrijiri medicale mult timp (ani de zile poate) dintre care un copil în vârstă de 5 ani, după ce a stat în comă de gradul 4 aproximativ 12 zile, și-a pierdut vederea.

Veștile rele privind pe cei implicați în accidentul de pe 11 iulie, de la Popeni, nu se mai opresc! Încă un pasager al „mașinii morții”, condusă de Filip Duminică, de 32 de ani, din Murgeni, a rămas cu sechele groaznice. Fetița șoferului care a produs accidentul, a ramas oarbă în urma accidentului. Soția lui a fost detubată de o săptămână și medicii spun că se va face bine, după ce a stat în coma de gradul 4 aproape două săptămâni. Numai că vestea pe care a primit-o mama fetiței de 5 ani, care a fost și ea în comă de gradul 4 la Iași aproape 12 zile, este una grea: fetița și-a pierdut vederea, iar alte două nepoțele ale ei, una de 2 ani și alta de 5 ani, au murit în accident. Vă reamintim că în urma tragediei, au murit trei persoane (șoferul, de 32 de ani, Filip Duminică  și două fetițe de 5 și, respectiv, 2 ani) nepoatele lui, iar alte 9 victime au fost în stare gravă la spitalele din Bârlad și Iași. Acest bilanț cumplit a înmărmurit un oraș întreg. Toți ocupanții mașinii care s-a izbit violent de camion erau din Murgeni. Fetițele moarte și minorii internați la Iași, în stare gravă, sunt rude (nepoți) ale șoferului. Au fost preluați de la Bârlad și aduși inițial la spitalul <<Nicolae Oblu>> pentru investigații și apoi duși la ATI la spitalul <<Sf. Maria>> pentru managementul complet al leziunilor. În accident au fost implicate un autocamion, un autoturism și un mijloc de transport cu tracțiune animală (căruță), iar numărul mare al victimelor a dus la declanșarea Planului Roșu.

Poliția urmează să stabilească mai exact s-a întâmplat!

Polițiștii fac cercetări pentru a vedea exact împrejurările producerii accidentului, însă, până acum, cert este că nici căruțașul de 45 de ani, nici șoferul camionului nu consumaseră băuturi alcoolice. Rămâne în calcul faptul că șoferul autoturismului,  în care se aflau cele 11 persoane, dintre care 8 copii, nu era atent la trafic și nu a văzut la timp faptul că acel camion era oprit, ca urmare a faptului că fusese implicat  într-un  accident  rutier cu o căruță. O clipă de neatenție a dus la o tragedie greu de descris în cuvinte. Șoferul a murit pe loc, la fel și una dintre fetițe, cea de 2 ani, iar copila de 5 ani a decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor unei echipe medicale de a o salva.  La fel și tatăl celor două fetițe decedate. Ștefan C., a murit pe 13 iulie la spitalul din Bârlad, la ATI Reanimare.  Ceilalți ocupanți ai mașinii, 9 la număr, au ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad, unii suferind răni care au necesitat transferul la Iași.

CITIȚI ȘI: Trei morți, șase pacienți internați la Bârlad, iar trei pacienți, dintre care doi copii, transferați la Iași în stare gravă!

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.