Viața de student la o facultate privată în Israel, în ochii unei românce. Ce se întâmplă când iei o notă proastă

O studentă română la Diplomație în Tel Aviv, Israel, a povestit pentru Școala 9 cum a fost ultimul an de facultate, în pandemie, cum a primit sprijin de la universitate tot timpul și cum examenele au devenit mai grele din cauza școlii la distanță.

Universitatea unde învață Ioana Mogoș, IDC Herzliya, a obținut în ultimii patru ani locul întâi într-un clasament de satisfacție a studenților care a inclus 66 de instituții de învățământ din Israel. Are un cabinet de asistență psihologică și un consilier de studiu oferă sprijin celor cu note slabe să își îmbunătățească rezultatele. În plus, managerul departamentului financiar îi ajută să-și gestioneze bugetul, de la cel de cumpărături și întreținere, până la banii de taxă. Românca locuiește într-un campus în care nu stau mai mult de doi în cameră și unde există și apartamente pentru cupluri. Ioana Mogoș a povestit pentru Școala 9 ce înseamnă să trăiască și să studieze într-o țară care a devenit în 70 de ani unul dintre cele mai inovatoare state ale lumii. Practica urmează teoria întotdeauna Să urmeze o facultate din Israel nu a fost prima opțiune în timpul liceului pentru Ioana, când toți colegii ei trăgeau către SUA, Marea Britanie sau Olanda. Totuși, îi rămăsese la inimă o vizită făcută în Israel în clasa a X-a.
Citeşte întreaga ştire: Viața de student la o facultate privată în Israel, în ochii unei românce. Ce se întâmplă când iei o notă proastă

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ