spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Viata-n puscãrie cu Miticã, un film care sparge toate topurile | PAMFLET

- Advertisement -

Nea Miticã are o viatã ca-n filme la puscãrie. Citeste, are mese regulate, îsi sunã apropiatii în fiecare zi, dar si primeste mandat dupã mandat de arestare. E posibil ca la un moment dat sã gãseascã un judecãtor milos si sã-l trimitã în arest la domiciliu, la Cãntãlãresti. A amenintat cu drepturile omului si le spune colegilor de celulã cã suferã enorm de dorul Anutei. Un turnãtor deja a raportat mai sus, la conducere, cã Miticã ar fi zis cã viata fãrã ea nu mai are niciun rost. Între timp, e atent cu conditia fizicã. Face flotãri într-o mânã, abdomene si tractiuni la barã. Tine cursuri de filozofie la cei de pe arest si deja toti îi spun „Profesorul”. De asta si-a si lãsat barbã.

Colegul de spagã, Rãducu, se pare cã a dat din casã si judecãtorii l-au miluit cu control judiciar (sã vedem dacã rãmâne asa si la Curtea de Apel), dându-i astfel posibilitatea lui Miticã sã reflecteze la aceastã situatie. Cã la el, treaba-i simplã ca bunã ziua. Spune unde-i scorbura si prinde imediat control judiciar. Acum e de vãzut si cât de adânc vor sã sape procurorii. Cã de vor sã ajungã la adevãruri mai grele, Miticã mai are de stat dupã gratii. Nu cã cineva l-ar vrea acolo, ci cã are mult de scris.

P.S. Miticã e foarte supãrat pe procurorii DNA cã au pus-o pe Anuta martor si nu se poate întâlni cu ea la vorbitor. Spune cã strategia procurorilor e mai rea decât tortura fizicã. Nu-i usor sã rupi o legãturã de iubire între un mos de 63 de ani si o tinericã care de abia a trecut de 30 de ani. Si nici la telefon nu poate vorbi, asa cã, sãraca, trebuie sã primeascã ordine de la sef prin fiul vitreg. Si, imaginati-vã cã oricât de civilizat e Tudorel si de îngãduitor, tot nu o poate înghiti, mai ales cã numai ea stie traseul spre scorburã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.