15.5 C
Vaslui
24-mart.-2023

Victoria, adio titlu!

- Advertisement -

SEMIESEC… Victoria Unistil e în picaj. Dupã 2-9 cu Salvatorii, trupa lui Mosneagu a remizat cu Spartanii (1-1) si a pierdut orice sansã la câstigarea campionatului judetean de minifotbal.

Victoria Unistil iese din lupta pentru titlu dupã ce a fost egalatã în ultima secundã de Spartanii (1-1). Fãrã câtiva jucãtori importanti, Victoria Unistil nu a început prea bine jocul, iar Spartanii au avut ocaziile mai importante. În pofida cursului jocului, cei care au deschis scorul au fost cei de la Victoria, care au profitat de eroarea portarului Muresan. Dupã golul primit, Spartanii nu au renuntat la luptã si le-au dat mari emotii lui Soldan si compania trimitând de douã ori mingea în barã. În ultimele secunde ale partidei s-a fãcut dreptate si la o fazã confuzã Spartanii reusesc sã înscrie si sã obtinã un punct meritat. Ca urmare a acestui rezultat, Victoria a iesit din lupta pentru câstigarea campionatului, iar campioana se va decide între Salvatorii, Voltaj si Inter Traian. Scorul etapei a fost realizat de Zimbru, care le-a predat o adevãratã lectie de fotbal celor de la Atletic. Tot în etapele de sâmbãtã, Voltaj a învins cu 5-1 pe PNV si a câstigat la masa verde, 3-0 cu Voluntarii Morinello, formatie care va fi exclusã din campionat pentru douã neprezentãri. Liderul Salvatorii nu a avut un meci usor cu PNV, victoria fiind obtinutã abia în ultimele opt minute ale jocului, scor 5-3. O altã formatie aflatã în luptã directã pentru câstigarea campionatului, Inter Traian si-a amânat meciurile cu Victoria Unistil si Zimbru, partidele urmând a fi reprogramate în perioada 20-24 mai.

Jocurile etapelor a XXV-a si a XXVI-a s-au încheiat cu urmãtoarele rezultate:

ZIMBRU – ATLETIC 14-1

SMARATEX BOYS – MARATONISTII 6-2

VOLUNTARII MORINELLO – VOLTAJ 0-3(Neprezentare)

ATLETIC – SMARATEX BOYS 3-4

MARATONISTII – FORTUNA 2-3

VOLUNTARII MORINELLO – SIMBA 0-3 (Neprezentare)

VOLTAJ – PNV 5-1

FORTUNA – PUSCASI 3-0

SPARTANII – VICTORIA UNISTIL 1-1

SIMBA – PUSCASI 2-2

PNV – SALVATORII 3-5

RED STAR – SPARTANII 2-2

Jocurile VICTORIA UNISTIL – INTER TRAIAN si INTER TRAIAN – ZIMBRU au fost amânate la cererea echipei INTER TRAIAN care este responsabil cu programarea acestora în sãptãmâna 20-24 mai.

SALVATORII si RED STAR au stat câte un joc

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.