26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

VIDEO | Biciclist din Bârlad, beat mangă, rănit după ce s-a dezechilibrat și a căzut

RĂNIT… “Cascadoria” biciclistului a fost sesizată printr-un apel la numărul unic de urgență 112 , un trecător l-a descoperit pe trotuar, rănit la față, plin de sânge.

NOAPTEA MINȚII… Un bărbat de 59 de ani, din Bârlad, s-a accidentat de unul singur după ce a căzut de pe bicicletă. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că biciclistul era rupt de beat.

Totul s-a petrecut în seara de 17 noiembrie, în jurul orei 20.30, pe strada Vasile Pârvan, iar “cascadoria” biciclistului a fost sesizată printr-un apel la numărul unic de urgență 112 , un trecător anunțând faptul că un biciclist este pe trotuar, rănit la față, fiind plin de sânge. La locul auto accidentului a intervenit un echipaj de prim ajutor (EPA) de la Detașamentul de pompieri Bârlad, care a acordat victimei asistență medicală. După acordarea primului ajutor, biclistul rănit a refuzat transportul la spital, deși abia se mai putea ține pe picioare de beat de era. Între timp au ajuns și polițiștii la fața locului și au constatat faptul că, victima se deplasa cu bicicleta pe strada Vasile Pârvan, mirosea foarte tare a alcool, iar la un moment dat acesta ar fi căzut cu fața de asfalt, accidentându-se. „În cauză polițiștii Biroului Rutier Bârlad efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”, informează Mihaela Manoilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Toți participanții la traficul rutier trebuie sa respecte legile. De ce bicicliștii beți nu sunt sancționați? Dacă pica unul pe capota în mers, te chinuiești ani de zile cu un barou de avocați sa scapi de dosar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here