8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

VIDEO | Cozi imense la intrarea în municipiul Vaslui

- Advertisement -

EXASPERARE… Zilnic, vasluienii se roagă să prindă verde la semafor, fenomen vizibil în fiecare dimineață, când se înaintează greu din cauza lucrărilor la rețeaua de apă și canal. S-a ajuns în situația ca mulți șoferi să plece de acasă chiar și cu o oră mai devreme. În fiecare zi, două dintre intrările în municipiul Vaslui sunt supraaglomerate de autoturisme. Strada Ștefan cel Mare, dinspre Moara Grecilor și dinspre Muntenii de Jos este cea mai greu de parcurs de cei care vor să intre în oraș. O altă intrare în oraș aproape imposibil de parcurs, mai ales în timpul săptămânii, este strada Călugăreni dinspre Cișmeaua Moldovencei. Această zonă nu pare să aibă vreo solutie pentru a fi decongestionată, mai ales că în viitorul apropiat se are în vedere inclusiv înființarea unei stații de autobuz, vizavi de Motor Grup. Miercuri dimineață, zeci de mașini formau o coadă kilometrică la intrarea în oraș, spre exasperarea șoferilor care din cauza blocajului au înaintat cu viteza melcului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Cum pizda mamii voastre vreți sa fie…???
  Dacă se spar țevile de apa nu e bun.
  Dacă se întrerupe energia electrica nu e bine.
  Dacă se modernizează nu e bine.
  Mergeți în pula mea în pădure…..retardaților.

 2. Primăria zice: ” este activitate în lucru,aveți răbdare” .Eeei pe dracu! La intersecția Rediu-Brodoc,au terminat! Au rupt o halca din șosea,au pus niste indicatoare și au plecat,ladint intersecția obturata! Pai daca ai terminat,o lași așa?

 3. Azi la ora 13 : 00 era aceiasi coada….eu intrăm în oraș și începea exact de unde ai închis filmarea.filmarea este facuta dimineață? Ca dupamiaza era la fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.