VIDEO. Mii de oameni s-au adunat de la 6 dimineața, la palatul prezidențial din Buenos Aires, unde a fost depus sicriul cu Maradona

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian care a decedat miercuri la vârsta de 60 de ani, a fost depus la Casa Rosada, palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde va avea loc priveghiul. Imediat, sute de oameni s-au strâns acolo, deși nu puteau încă să intre în clădire, potrivit imaginilor publicate de presa locală.

Actualizare 11:50 (ora României). La Buenos Aires, mii de oameni așteaptă să-i aducă un ultim omagiu lui Diego Armando Maradona, la o oră după ce publicului larg i-a fost permis accesul în palatul prezidențial. Din cauza pandemiei de coronavirus, autoritățile au luat măsuri speciale, iar fiecare persoană are doar câteva secunde la dispoziție pentru a trece prin fața sicriului. Guvernul a anunțat că se așteaptă ca un milion de oameni să treacă pe la catafalc.

Sicriul în care se află Maradona a fost transportat într-o ambulanţă, însoţită un important dispozitiv de securitate. Sute de oameni se aliniau deja în faţa palatului pentru a-şi putea lua rămas bun de la campionul mondial din 1986, care a murit la vârsta de 60 ani, în urma unei crize cardiace.

https://www.digi24.ro/stiri/sport/fotbal/video-sute-de-oameni-s-au-adunat-de-la-6-dimineata-la-palatul-prezidential-din-buenos-aires-unde-a-fost-depus-sicriul-cu-maradona-1407628
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ