VIDEO Sezonul 11 Românii au talent. Apariţie de senzaţie în ediţia de luni. Cea mai tânără concurentă a reuşit să le fure inimile juraţilor şi telespectatorilor: Te-ai emoționat de o poezie?

O nouă ediţie a emisiunii “Românii au talent”a fost difuzată luni seară la Pro TV. Emisiunea le-a umplut inimile cu emoţii telespectatorilor.

Sezonul 11 Românii au talent. Anastasia Ursu, a fost cel mai tânăr concurent de la „Românii au talent” i-a vrăjit pe jurați și i-a furat inima lui Florin Călinescu, după ce a recitat poezii.Fetiţa are doar patru ani şi trei luni şi a venit tocmai din inima Moldovei, de la Chişinău. A reuşit să îi surprindă plăcut pe juraţi prin modul în care a interpretat o poezie. De asemenea, micuţa vedetă ştie nu mai puţin de 800 de poezii.

„Știu foarte multe, dar pe canalul meu de YouTube am 800”, le-a dezvăluit cea mică juraților. Florin Călinescu a fost total uimit de Anastasia, care chiar i-a făcut şi un compliment.

„Florin, ce e? Te-ai emoționat de o poezie? Am văzut că ai pus capul jos. Ai știut că am să vin? Florin, ești foarte drăguț”, i-a spus cea mică juratului.

Anastasia nu a venit cu mâna goală și pe lângă interpretarea care a uimit și impresionat pe toată lumea, a aduss juriului și niște mici cadouri: desene făcute chiar de ea.

Prima ediție „Românii au talent”, sezonul 11, a fost difuzată vineri, 5 februarie la Pro TV. În vara trecută, caravana talentului a străbătut 8 orașe în căutarea românilor talentați, gata să strălucească în lumina reflectoarelor noului sezon.

În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea! Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.

Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită! …https://www.romaniatv.net/sezonul-11-romanii-au-talent-aparitie-de-senzatie-in-editia-de-luni-cea-mai-tanara-concurenta-a-reusit-sa-le-fure-inimile-juratilor-si-telespectatorilor-te-ai-emotionat-de-o-poezie_5312363.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ