VIDEO-UL DE PESTE 1 MILION DE VIZUALIZĂRI. CUM S-A LĂSAT FILMAT ACASĂ SEBASTIAN STAN. JESSICA CHASTAIN: „ÎN SFÂRȘIT, L-AI POSTAT!”

Probabil mulți se regăsesc în acest video postat de Sebastian Stan pe Instagram.

Fanii actorului în vârstă de 38 de ani și-au putut face o idee despre cum a arătat perioada carantinei acasă la el.

Starul din „Avengers” și-a spălat mâinile cu insistență, a dezinfectat mai mereu suprafețele din casă, a făcut flotări în living, a citit o carte, a dansat singur, s-a distrat pe câteva piese la karaoke, pentru ca într-un final să se așeze pe podea și să închidă și să deschidă întrerupătorul de la lumină.

Vă sună cunoscut?

 

Se pare că Sebastian a filmat acest clip de ceva timp, pentru că actrița Jessica Chastain, colega sa din„ The 355”, a comentat: „În sfârșit, l-ai postat! 😂”.

De asemenea, fosta colegă a lui Sebastian din „Gossip Girl”, Jessica Szohr a scris: „Nu mai pot. Te iubesc, Seb! Te rog, postează mai des astfel de filmulețe:) Ne faci pe toți să râdem :)”.

Între timp, actorul a împodobit și primul brad în 20 de ani. … https://www.filmnow.ro/stiri/video-ul-de-peste-1-milion-de-vizualizari-cum-s-a-lasat-filmat-acasa-sebastian-stan-jessica-chastain-in-sfarsit-l-ai-postat-52597
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ