spot_imgspot_img
27.3 C
Vaslui
26-sept.-2023

Violatorii din Vãleni, nesimtire fãrã margini

- Advertisement -

Tupeul violatorilor din Vãleni si al familiilor acestora începe sã capete proportii. Mai nou, mama unuia dintre cei sapte, Dorina Burada, a creat, pe Facebook, un grup de sprijin si cere celor care o cunosc pe fatã, sã posteze comentarii despre ea. Este o altã încercare disperatã de a o discredita pe eleva care a fost batjocoritã ore în sir, pânã la lesin. Ba mai mult, dupã ce s-au vãzut scãpati din spatele gratiilor, acestia au început sã spunã cã “Nu a fost viol, a fost sex surprizã. Nu meritãm 5 ani pentru 5 minute”.

De parcã nu era de ajuns rãul pe care l-au fãcut elevei din Vãleni pe care au violat-o pânã la lesin, mama unui dintre ei, Dorina Burada, a creat, pe Facebook, un grup în care invitã pe cei care o cunosc pe victima fiului ei, sã posteze comentarii care sã o discrediteze. Femeia si-a intitulat grupul “Apel cãtre cei care o cunosc pe…” (numele fetei – n.r.),are deja 28 de membri si femeia a lansat un mesaj care spune cã “Vã rugãm, dacã o cunoasteti si ne puteti ajuta lãsati comentarii în acest grup”. Astfel, familiile celor sapte violatori au apelat la o nouã metodã prin care sã punã presiune pe fatã si familia acesteia. Indivizii au început pe scãrile instantei când se plângeau cã fata care a avut curajul sã reclame violul nenoroceste sapte familii. Apoi au continuat prin discreditarea ei în sat si în fata judecãtorilor. Au oferit familiei fetei sume de bani, tot în încercarea de a scãpa de rigorile legii sau si-au trimis prietenii pentru a o îndupleca. Toate acestea nu s-au oprit aici. Tupeul de care au dat dovadã sfideazã orice limitã a bunului-simt. La un moment dat, si-au îndreptat supãrarea si asupra jurnalistilor care au fãcut publicã toatã povestea. Primul episod s-a desfãsurat în holul Judecãtoriei Vaslui când au început sã înjure ca la usa cortului. Nici amenintãrile cu amenda a jandarmilor care asigurã paza institutiei nu le-au închis gura. Singurul care a reusit sã facã acest lucru a fost unul dintre avocati care le-a spus clar si rãspicat cã au de ales. Ori tac din gurã ori el renuntã la caz. Al doilea episod a fost unul ceva mai dur atunci când doi jurnalisti au fost amenintati cu moartea. “O sã trec cu masina peste voi la trecerea de pietoni” spunea atunci Silviu Burada. Se pare cã dosarul celor sapte violatori din Vãleni se apropie de final si teama de închisoare le dã târcoale.

Acuzatiile ce se aduc celor sapte violatori

FAPTE INIMAGINABILE Cercetãrile au fost demarate de politisti în seara de 10 noiembrie 2014, în urma unei sesizãri primite de la tatãl unei tinere, din comuna Muntenii de Sus. În urma investigatiilor efectuate de politisti a rezultat faptul cã, în seara respectivã, în jurul orei 19.30, victima s-a întâlnit în municipiul Vaslui cu Silviu Ovidiu Buraga, de 20 ani si Paul Andrei Burlacu, de 27 ani, iar acestia s-au oferit sã o conducã cu autoturismul la domiciliu. A acceptat pentru cã îl cunostea pe primul dintre ei, însã tocmai acesta s-a dovedit a fi capul rãutãtilor. Au mers cu autoturismul pe un câmp din apropierea localitãtii Vãleni, unde i-au chemat pe Silviu Avãdãnei, de 21 ani, Petricã Bolboceanu, de 22 ani, Ionut Bogdan Boicu, de 20 ani si Alin Dumitru Rotaru, de 18 ani. Trei dintre tineri au întretinut raporturi sexuale cu victima împotriva vointei acesteia, care le-a solicitat în repetate rânduri sã fie condusã acasã. Ulterior, cei în cauzã s-au deplasat pe un alt câmp, din apropierea localitãtii Moara Domneascã, unde a fost chemat si Ioan Surleac, de 19 ani, din comuna Vãleni. În aceastã locatie, ceilalti patru tineri au fortat victima sã întretinã raporturi sexuale, desi aceasta a continuat sã-i roage sã o conducã acasã. Abia în jurul orei 22.30 tinerii au condus-o pe adolescentã la domiciliul ei si au amenintat-o sã nu povesteascã despre cele întâmplate. Ajunsã acasã, fata a relatat pãrintilor prin ce a trecut, astfel cã tatãl a pus mâna pe telefon si a sunat la numãrul de urgentã 112. De asemenea, a fost solicitatã si o ambulantã, victima fiind transportatã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui pentru îngrijiri medicale. La scurt timp, politistii Sectiei 2 Politie Ruralã Vaslui au retinut sase din cei sapte tineri implicati în comiterea faptelor. Acestia au fost prezentati la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivã pentru sãvârsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate. Cel de-al saptelea individ, Petricã Bolboceanu, a pãrãsit localitatea de domiciliu de teamã sã nu fie prins, însã a fost identificat în mai putin de 24 de ore de la comiterea faptei. Fapta acestor tineri a îngrozit si a revoltat opinia publicã mai ales dupã ce au iesit la ivealã amãnunte a abominabilei lor fapte. La un moment dat tânãra a lesinat, iar bestiile cu chip de om si-au stropit victima cu tuicã pentru a-si reveni în simtiri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.