15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Viorica de la Clejani, adevărul despre banii familiei: „Ioniță e pe sărăcie acum”

Viorica de la Clejani a dezvăluit că soțul său nu prea stă bine cu banii în ultima vreme pentru că s-a ocupat de diverse facturi și probleme, astfel că sumele strânse de el au fost cheltuite imediat. Pentru că Ioniță este jumătatea responsabilă a familiei lor, iar rolul lui este să achite facturile, nu prea este generos cu cadourile.

Invitată la Vorbește Lumea, la Pro TV, Viorica de la Clejani a glumit pe seama banilor pe care îi are familia ei. Cântăreașa a mărturisit că o duce mai bine în acest moment ca Ioniță de la Clejani, soțul ei.

„I-am arătat de dimineață că îl iubesc. Îmi place de el că e calm, îmi zice că e frumos afară, să mă bucur de viață, că mergem la Vorbește lumea. Eu îmi fac cadouri frumoase, el îmi face mai răruț, e mai drăguț, mai chibzuit.

Cel mai scump cadou a fost un inel cu diamante, nu prea îl port. Nu îmi e frică să îl pierd, dar are piatră verde, nu m-a nimerit. E mai cochet, mai de seară. Nu îl poți purta toată ziua.

În februarie e ziua mea, nici nu mai am curaj să îi mai zic, trebuie să ținem de bani, în ultima perioadă nu prea au mai fost concerte’, a zis Viorica de la Clejani la Vorbește lumea…https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/viorica-de-la-clejani-adevarul-despre-banii-familiei-ionita-2806054?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vivaown&fbclid=IwAR2ayrP_lCFLTz6nVvoMYrT-_85qhlWownShtgPd64qwlDYPX–YzUhMFSI

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here