0.9 C
Vaslui
04-dec.-2022

VISE DE LIGÃ

- Advertisement -

“Cred cã visul oricãrui copil este sã joace în Champions League”

Goalkeeperul Vasluiului, Milan Borjan nu a apucat încã sã se bucure de vacantã ca ceilalti colegi ai sãi deoarece se aflã în catonamentul nationalei Canadei încã de când s-a încheiat campionatul. Fotbalistul este multumit de parcursul pe care l-a avut FC Vaslui în acest sezon si spune cã se gândeste deja la meciurile pe care le va disputa în Champions League, chiar dacã nu a discutat încã cu oficialii clubului referitor la un transfer definitiv.

Rep: Cum a fost sezonul acesta pentru tine? Te multumeste locul pe care l-ati ocupat în campionat?

Borjan: A fost un sezon foarte bun atât pentru mine cât si pentru întreaga echipã. Aici toatã lumea este foarte fericitã desi se putea mai mult. Dupã pãrerea mea, Vasluiul este un club la care se poate face performantã.

Rep: Cum s-au purtate colegii si cei din staful tehnic cu tine în momentul în care ajuns aici? Ti-a fost greu sã te acomodezi?

Borjan: A fost foarte important pentru mine cã antrenorii mi-au acordat încredere în momentul în care am venit la Vaslui. Si cei de la echipã, mi-a dat foarte multã încredere în momentul în care am venit sã joc alãturi de ei. Este foarte greu în momentul în care vii la un club nou pe ultima sutã de metri si trebuie sã înveti cum sã comunici cu ceilalti. Am muncit din greu, dar încrederea pe care antrenorii si toatã lumea de la Vaslui mi-au dat-o întradevãr m-a ajutat foarte mult.

Rep: Împrumutul tãu la FC Vaslui a expirat, ce vei face sezonul viitor? Îti vei exprima dorinta de a continua la Vaslui?

Borjan: Nu stiu încã ce voi face sezonul viitor. Acum sunt la echipa nationalã si dupã ce termin cantonamentul cu nationala, voi merge în vacantã si voi astepta decizia care se va lua în privinta mea. Eu vreau sã continui la Vaslui, vreau sã continuãm ceea ce am început sezonul trecut.

Rep: Când ai venit la Vaslui, credeai cã vei avea sansa de a juca în Champions League?

Borjan: Este o oportunitate foarte mare pentru noi sã jucãm în Champions League, eu cred cã acesta este visul oricãrui copil. Sunt foarte fericit cã am fost capabil sã ajut echipa pentru a se clasa pe pozitia a doua care ne duce în turul trei preliminat la Champions League.

Rep: Cum ti se pare Augusto Inacio ca antrenor?

Borjan: Dupã pãrerea mea „Mister” este un antrenor foarte bun. În prima zi în care l-am întâlnit, mi-a fãcut un compliment, dar, cel mai important pentru mine a fost faptul cã a crezut în mine si mi-a dat încrederea de care aveam nevoie. El este un antrenor foarte bun si abia astept sã joc în Liga Campionilor cu el pe bancã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

64 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.