spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Visul oricărui copil în vacanța de vară. La marginea Iașului a apărut o tabără desprinsă parcă din filme: „Toți copiii învață să tragă cu arma”

- Advertisement -

Ben Brucker, meșteșugar din Iași și pasionat de activități în natură, organizează tabere inedite pentru copiii care vor să învețe cum poți fi explorator. Aceștia învață cum să facă focul, să tragă cu arma airsoft, să gătească și să doarmă direct pe iarbă. Copiii românilor stabiliți în Franța sau din familii din București, Giurgiu sau zona Moldovei au venit în tabăra organizată în Iași

Ben Brucker, un ieșean căruia îi place să exploreze pădurile din județ și meșteșugar care realizează manual produse din piele, a organizat primele tabere pentru copii în acest an, unde i-a învățat cum să se descurce într-o expediție. Succesul a fost neașteptat.

„Am postat un anunț pe facebook prin luna mai, iar în luna iunie 2021 am organizat prima tabără. Am vrut să le fac de anul trecut, dar nu am putut din cauza pandemiei. Români care muncesc în Franța, cu copiii născuți acolo, au venit în țară și părinții au înscris copiii în tabără, dar am avut și grupuri din Giurgiu, București, Neamț, Suceava, practic din toată Moldova. Sunt copii care au fost o dată, le-a plăcut foarte mult, și sunt deja la a doua sau a treia tabără vara aceasta. Părinții aduc copiii duminica, îi lasă până vineri și plătesc 1.000 de lei pentru fiecare copil. Noi avem 7 ateliere unde practic învață noțiuni de viață, normele de viață, află lucruri noi despre ei”, susține Ben Brucker, meșteșugar și explorator din Iași.

Copiii care vin în tabăra organizată de Ben Brucker învață cum să se descurce dacă pleacă într-o expediție

Tabăra este organizată în curtea unde Ben Brucker are și casa pe 4 roți, din comuna Popricani, iar copiii care participă la astfel de tabere au vârste cuprinse între 10 și 16 ani. …https://www.bzi.ro/visul-oricarui-copil-in-vacanta-de-vara-la-marginea-iasului-a-aparut-o-tabara-desprinsa-parca-din-filme-toti-copiii-invata-sa-traga-cu-arma-4251710?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.