spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Vointa acuza arbitrajul!

- Advertisement -

AU SCOS ECHIPA DE PE TEREN… FC Vaslui câstigã meciul cu Vointa Stefan cel Mare (2-1), însã oaspetii acuzã arbitrajul lui Georgian Burlacu. În minutul 87, dupã ce Burlacu a arãtat punctul cu var, oaspetii au iesit de pe teren! Cel mai probabil “satelitul” va câstiga la masa verde cu 3 la 0!

Vointa Stefan cel Mare acuzã dur arbitrajul de ieri al centralului Georgian Burlacu. La scorul de 2-1 pentru FC Vaslui II, gazdele au primit o loviturã de pedeapsã dupã o decizie controversatã. Înainte de a ajunge ca centralul sã acorde penalty, doi jucãtori ai Vasluiului se aflau într-o pozitie suspectã de ofsaid. Asistentul a arãtat loviturã de colt, în timp ce Burlacu a indicat loviturã de pedeapsã în urma unui hent comis în suprafata de pedeapsã. Viceprimarul comunei Stefan cel Mare, Mihai Moraru a fost prezent la meci si s-a declarat nemultumit de arbitraj. Acesta e hotãrât sã retragã echipa din campionat, dacã echipa sa nu va fi lãsatã sã joace! “Echipa a jucat bine, ne-am creat multe ocazii de a înscrie. La scorul de 2-1 pentru Vaslui II, atunci când dominam jocul, centralul a acordat loviturã de pedeapsã pentru gazde, chiar dacã initial fusese ofsaid. Tusierul arãtase corner, iar centralul a vãzut altceva. Spectatorii de pe margine au recunoscut cã a fost ofsaid. Jucãtorii au fost descurajati si am decis sã retragem echipa de pe teren. O sã mergem la AJF, sã discutãm pentru cã nu e corect ce ni se întâmplã. Ori retragem echipa din campionat, ori suntem lãsati sã jucãm”, a declarat Mihai Moraru.

“Nu cred cã arbitrii au influentat rezultatul”

Antrenorul “satelitului”, Costinel Botez spune cã au fost câteva greseli, însã acestea nu au influentat rezultatul jocului. Acesta mai spune cã nu întelege de ce cei de la Vointa s-au retras de pe teren. “Au fost câteva greseli de arbitraj, din cauza unor tusieri fãrã experientã. Nu cred cã arbitrii au influentat rezultatul partidei. Jucãtorul care a atins mingea cu mâna a recunoscut cã a fost hent. Si golul marcat de Vointa a fost dintr-o evidentã pozitie de ofsaid. Nu înteleg atitudinea celor de la Vointa. Noi am avut o echipã improvizatã, iar în primul “11” au fost sapte jucãtori care în sezonul trecut au jucat pentru Olimpia Rosiesti”, a spus Costinel Botez. Iatã rezultatele înregistrate în cele douã serii:

Seria “Nord”

Smart Negresti – Avântul Zãpodeni 3-3

Dinamic Botesti – Moara Grecilor 0-3

Vaslui II – Vointa Stefan cel Mare 2-1

Fortuna Vaslui – Vulturul Bãlteni 4-4

FC Gârceni – FC Lipovãt 7-3

Seria “Sud”

Podgoria Oltenesti – Star Tãtãrãni 3-1

Lunca Banului – FCM Husi 2-2

Autorom Pãdureni – Multim Perieni 7-4

Vitis Suletea – Olimpia Stãnilesti 2-1

FDR Tutova – Juventus Fãlciu 3-2

Progresul Gãgesti – Flacãra Murgeni 1-2

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.