0.8 C
Vaslui
01-dec.-2022

Vrânceanu, un sarpe la sânul PP-DD Vaslui!?

- Advertisement -

EXPLICATII Fostul presedinte PNL Vaslui, Ion Vrânceanu, a instigat membrii Partidului Poporului în asemenea hal încât s-a ajuns în situatia unor acuze fãrã precedent, în care conducerea executivã a fost acuzatã cã ar fi infiltratã de liderii PSD. Ieri, în fata acestor scandaluri, Viorel Istrate a replicat: „Nu sunt omul de casã al PSD! Promotorii acestor zvonuri sunt Ion Vrânceanu si întregul staff pe care îl conduce”.

Istrate a spus cã Vrânceanu poartã toatã responsabilitatea privind zvonurile apãrute în urmã cu ceva timp, conform cãrora omul de afaceri ar fi „colaboratorul si omul de casã al PSD”. „Promotorii acestor zvonuri sunt Vrânceanu si întregul staff pe care îl conduce. Pe Vrânceanu îl cunoaste toatã lumea foarte bine, m-a contactat personal si a încercat sã mã inducã în eroare arãtându-mi numerele de telefon ale tuturor celor din Biroul Permanent National, inclusiv al presedintelui si al d-lui Dan Diaconescu, spunând cã poate sã-l aducã pe dl. Diaconescu la orice orã din zi si din noapte în orice loc din tarã si sã impunã înscrierea pe listã a dumnealui, pe functia de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui si a altor persoane pe locuri eligibile. Pe la noi s-au perindat foarte multi care au vrut sã intre în partid, oameni ca dl. Vrânceanu, dar multi au venit la noi cu alte scopuri. Ne-am dat seama cã dl. Vrânceanu reprezenta un pericol foarte mare si de aceea a fost exclus din partid”, a spus Viorel Istrate. Acesta a exclus orice zvonuri legate de apropierea sa de PSD. „Nu sunt omul PSD, sunt un membru al acestui partid si mi-am dat toatã silinta pentru a face organizatii în tot judetul. Eu nu am fost la PSD si lupt împotriva acestui partid. Nu avem interese meschine, interese de grup sau altfel de interese, nu urmãrim sã atragem banul public”, a spus presedintele PP-DD. Acesta a mai criticat faptul cã „Vasluiul are oameni sãrãciti, dar la butoane sunt oameni destul de bogati”.

Marin rãmâne „doctorul de partide”!

Viorel Istrate a fost destul de critic la adresa mogulului Marin Dumitru, cel pe care Biroul Permanent Judetean al PP-DD l-a exclus din partid, pentru activitate si atitudine care dãuneazã imaginii partidului. „Domnul Marin, acest doctor de partide, mã acuzã în ziarul sãu, desi este profesor doctor în partide politice. A vrut sã ne punã piedici în activitate. Stiu cã a desfiintat si alte partide, de asta se cheamã cã este doctor de partide, le-a operat pe toate si acestea au murit pe urmã. Vã reamintesc cã acest domn Marin a distrus partidele <<verzi>>, apoi CDR si a obtinut un post de consilier la PNL. Dar, în realitate, nu are mai mult de 0,1% votanti în Vaslui”, a mai completat Istrate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.