Vreme frumoasă în weekend cu temperaturi plăcute în toată țara

De azi vremea intră într-un proces de încălzire în toată ţara. Temperaturile maxime vor ajunge până la 22 de grade luni. În acest weekend, ca fenomene meteo vom avea doar brumă şi poate izolat ceaţă.

Prognoza meteo 10 aprilie. Sâmbătă, vremea va fi în continuare rece pentru această dată, chiar deosebit de rece dimineața și noaptea, în cea mai mare parte a țării. Temperatura aerului, în creștere ușoară, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 10 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, și minime ce se vor situa între -9 și -7 grade în depresiunile intramontane şi 6-8 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Cu totul izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceaţă și, local în Transilvania şi pe arii mai restrânse, mai ales în zonele deluroase, în celelalte regiuni, se va semnala brumă. În capitală, vremea se va încălzi, dar va fi încă rece pentru această dată, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de -1 până la 1 grad. Noaptea, vor fi condiții de brumă.

Prognoza meteo pentru duminică

Vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade pe litoral şi 20 de grade în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile intramontane şi 8-9 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul, mai mult senin, va avea înnorări temporare spre seară şi noaptea în vest și nord-vest, dar numai cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în Banat şi nordul Moldovei. Spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse în Transilvania și izolat în Moldova, Muntenia și dealurile Olteniei, se va semnala brumă. Izolat vor fi condiții de ceață. În București, vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 1-3 grade. …https://www.bzi.ro/vreme-frumoasa-in-weekend-cu-temperaturi-placute-in-toata-tara-4165252?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ