5.3 C
Vaslui
27-nov.-2022

Vremea a luat-o razna. După cele mai ridicate temperaturi din istorie ale lunii martie, în Marea Britanie a nins

- Advertisement -

Mai multe localităţi din Marea Britanie au fost acoperite de un strat gros de zăpadă după ce săptămâna trecută s-au înregistrat cele mai mari temperaturi din istorie ale lunii martie. În mai puţin de şapte zile, locuitorii au trecut de la haine de vară la fulare, mănuşi şi temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă a anului.

Vremea capricioasă a luat prin surprindere mai multe localităţi din Marea Britanie. Printre acestea se află şi Aboyne, localitatea în care săptămâna trecută se înregistra recordul de temperatură pentru luna martie.

Rezidenţii micului oraş îşi amintesc cu drag de momentele petrecute în aer liber în urmă cu doar şapte zile. Momentan, ei s-au întors la fulare şi mănuşi, dar speră să revină cât mai repede vremea frumoasă.

Şi planurile turiştilor au fost date peste cap. Două pensionare intenţionau să viziteze la pas orăşelul Aboyne, însă acum se bucură de un peisaj de iarnă veritabil.

Între timp, specialiştii în meteorologie au anunţat că vremea urâtă nu va mai dura mult şi că britanicii se vor bucura curând de razele solare.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.