“Vulpita” a umplut Blãgestiul de indivizi dubiosi, care veneau la poarta ei, ca s-o ademeneascã!

NECAZ… “Vulpita” a revenit la “Acces Direct”, cu lacrimi si suspine, dupã ce a înteles foarte repede cã traiul în sãrãcia Blãgestiului nu se comparã cu fasoanele din Bucuresti! Adevãrul este cã, spun oamenii din sat, “Vulpita” s-ar fi reîntors în capitalã, din cauza problemelor fãcute în localitatea natalã de tot felul de indivizi dubiosi, care, dupã ce au auzit cã ea a revenit acasã, au început sã o caute, cu gânduri nu tocmai curate. “Am vrut sã scap de tot felul de oameni care veneau pe la poartã. Voiau sã mã ia. Si pe sora mea au vrut s-o ia”, a recunoscut, speriatã, “Vulpita”, la întoarcerea în Capitalã. Tot oamenii din sat spun cã nici familia Veronicãi nu i-ar fi fãcut zile bune în sãptãmâna petrecutã acasã, cãci, constienti de bãnutii pe care ea îi poate câstiga usor la televizor, ar fi zorit-o sã revinã la “Acces Direct”. Cel putin 100 de euro pe fiecare editie ia “Vulpita” ca sã aparã în serialul de pe Antena 1, au relatat, pentru presa centralã, surse din Antena 1.

Notorietatea controversatã a “Vulpitei” a fãcut vâlvã în Blãgesti! În sãptãmâna în care aceasta a revenit în sat, tot felul de indivizi dubiosi ar fi ajuns în localitate, în cãutarea celei care, de sase luni de zile, apare searã de searã la TV. Unii voiau doar sã facã poze, dar altii, spun oamenii din sat, veneau cu gânduri nu tocmai curate. “Luati-vã individa asta de Vulpitã la Bucuresti! De când a ajuns în sat, numai masini strãine pe aici, cu tot felul de persoane, de t**ni. Ti-e fricã de ei. Vin, întreabã de ea. Ne temem sã mai lãsãm sã se joace copiii pe stradã, cã fetele lor nu aratã cã sunt oameni prea seriosi. Unul era tatuat si pe cap si întreba pe la fântânã, pe la nea Ion, de “Vulpita”. Sã îi spunem unde stã. Fata asta numai probleme face pe unde se duce. Nu e serioasã. Dacã o stia lumea de serioasã, nu venea nimeni sã strige noaptea, sã urle pe la poarta ei. Ce înseamnã asta? Întrebati-o dacã tatãl ei nu i-a zis cã o bate, dacã mai urlã vagabonzii la poartã dupã ea! Veronico, stai la Bucuresti acolo, cã s-a umplut satul de puscãriasi, de când ai venit tu. Vã rugãm, tineti-o acolo”, a scris pe forumul emisiunii “Acces Direct”, Cristina, o localnicã din Blãgesti.

Indivizi dubiosi voiau sã o ia cu ei pe “Vulpitã” si pe sora ei

Când a ajuns la Bucuresti, Veronica Stegaru a recunoscut cãtre reportera emisiunii cã unul din motivele pentru care a plecat din sat a fost faptul cã i-a fost fricã de strãinii care începuserã sã bântuie pe la poarta casei pãrintesti. “Mi-a fost fricã. Voiau sã mã ia cu ei. Voiau sã o ia si pe sora mea”, a spus Veronica. Moderatoarea emisiunii însã nu a pus accent pe situatia asta, ci a vrut sã scoatã în evidentã cã “Vulpita” si-a dat seama cã îl iubeste pe Viorel si s-a reîntors la el. “Ce-ai slãbit, Veronico!”, s-a mirat Viorel. Într-adevãr, în sãrãcia lucie din casa pãrinteascã, “Vulpitei” nu i-a fost prea usor, cãci a revenit în capitalã trasã la fatã, cu pãrul vâlvoi si doar cu o pungã de plastic în mânã, nicidecum cu bagajele burdusite, cu care venise de la Bucuresti.
NICIUN COMENTARIU