Vulpita si Viorel, înfruntati de Ilinca Stegaru: “Voi fugiti de muncã, nu de altceva. Dacã nu veniti acasã, sun la Protectia Copilului sã vinã sã vã ia fetita” (VIDEO)

SCANDAL DIRECT… “Nu-i mai primiti în emisiune! Sã nu mai facã Acces Direct emisiune cu ei”, le-a spus-o pe sleau Ilinca Stegaru celor de la Antena 1, în timpul editiei de miercuri seara, când a fost în platou un scandal de pominã. “Doamna Vulpita”, gãtitã si fardatã, alãturi si Viorel, stãteau ca vedetele, în timp ce bunica Ilinca plângea si nu mai izbutea de supãrare, tot încercând sã îi convingã sã se reîntoarcã la Blãgesti. “În loc sã mergeti acasã, la fetitã, voi de ce umblati pe la Bucuresti? Voi fugiti de muncã, nu de altceva. Dacã nu veniti acasã, sun la Protectia Copilului ca sã vinã sã vã ia fetita, sã o ducã la stat, dacã voi ati abandonat-o”, spunea bãtrâna, furioasã. Cei doi trântori însã o tineau una si bunã cã ei stau la Bucuresti, desi nu erau capabili sã argumenteze ce vor sã facã în capitala afectatã serios de epidemia cu noul coronavirus.

Echipa emisiunii “Acces Direct” se afundã în ridicol, dacã îi mai tine la TV pe lenesii din Blãgesti. Miercuri seara s-a dovedit încã o datã cã cei doi nu vor decât sã stea zi de zi în platoul emisiunii si sã câstige bani, fãcând… nimic. A spus-o rãspicat mama lui Viorel, Ilinca Stegaru, care a conchis mai bine decât oricine ideea “succesului” de care se bucurã cei doi în mediul virtual. “Mãi, voi nu sunteti cântãreti, nu sunteti nimic. Nu stiti sã cântati. Ca sã fii cântãret, trebuie sã ai scoalã. Lumea se uitã la voi pentru prostiile pe care le faceti, nu pentru altceva. Treceti acasã, cã aveti copil de crescut. Nu vã e rusine? Ati luat porc, ati luat lemne, dar acum ati fugit. De muncã ati fugit voi, mã”, a strigat Ilinca Stegaru.

Viorel si-a bãtut mama!

Tot mama lui Viorel a fãcut si o dezvãluire care ar trebui sã cântãreascã mult în ochii celor care îl vedeau pânã acum drept “un bãrbat cuminte”, lângã o “Vulpitã”, iute de picior. Ilinca Stegaru a mãrturisit faptul cã de curând Viorel a bãtut-o. Si ar fi sãrit un vecin sã o scoatã din mâinile sale. “M-ai bãtut, Viorele! Spune la toatã lumea cã ai ridicat mâna la mine. Si a venit un vecin si m-a scos din mâinile tale. Sã spunã si Veronica, pentru cã ea era acolo, lângã poartã”, a mãrturisit femeia. “Ai ridicat mâna la mama ta, Viorele?”, l-a întrebat moderatoarea Mirela Vaida. Sotul “Vulpitei” s-a cam bâlbâit si nu a dat un rãspuns cert. Reactiile oamenilor au venit în valuri, dupã acest moment. “Pe lângã cã sunt lenesi, Veronica e fãrã moralitate, sã întelegem cã Viorel îsi bate mama? Pe cine tineti voi în platou, în fata tãrii? Rusine, “Acces Direct”. Din cauza voastrã, doi agramati imorali au succes în România”, le-au scris telespectatorii. “Noi nu vrem sã-i tinem , ei au venit acum, spunând cã au fugit, din cauzele pe care le-ati auzit. Mergeti acasã”, a încercat sã se scuze moderatoarea Mirela Vaida.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ