22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Wesley Lopes, legenda fotbalului vasluian, a revenit în România

VIZITĂ… Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Vasluiului, brazilianul Wesley Lopes, a revenit în România. După o vacanță în Portugalia, Wesley a decis să treacă și prin România, unde vrea să își viziteze foștii colegi, dar și pe fostul său patron, Adrian Porumboiu.

Prezent în România, Wesley Lopes nu vrea să rateze ocazia de a se întâlni cu Adrian Porumboiu și cu foștii săi colegi de la FC Vaslui. “Am fost în vacanță în Portugalia, am vorbit cu prietenii de aici. Am venit din vacanță și mi s-a spus că e un meci frumos pentru Dinamo. De 3-4 ani n-am mai venit în România. Ce să fac? Brazilia, joc fotbal, sunt cu familia. Vreau să fac o formație acolo, am venit aici să vorbesc cu mai multă lume. Atât, nu mai fac nimic, sunt grăsuț puțin. Mă duc să mă întâlnesc cu Porumboiu, cu Sânmărtean, cu foștii mei colegi, poate și cu Becali”, a declarat Wesley. Brazilianul a recunoscut că cea mai de succes perioadă a sa a fost înregistrată la Vaslui și că îi este dor de antrenamente și de colegi. “Aici, în România, a fost cea mai bună formă a mea. Am jucat foarte bine aici patru ani. Mi-e dor de antrenamente, de băieți. De fotbal adevărat, puțin, dar de stadioane pline mi-e dor tare.”, a adăugat fostul atacant. Wesley se află pe locul doi în topul golgheterilor străini din Liga 1, cu 64 de goluri, fiind depășit de conaționalul său, Eric de Oliveira. “Nu-mi pare rău că m-a depășit Eric, e un băiat foarte bun, prietenul meu, ne vedem mâine. Pentru mine este bine că lumea nu m-a uitat, am făcut treabă bună, am făcut tot ce am putut să ajut Vasluiul. Înaintea aveați Steaua, Dinamo, CFR Cluj sau Rapid. Domnul Porumboiu nu m-a lăsat să plec de acolo, la fiecare fereastră de transferuri îmi spunea că echipele celelalte nu au bani”, a mai spus brazilianul. În vârstă de 41 de ani, Wesley Lopes s-a retras din cariera de fotbalist în 2016, dar continuă să joace fotbal cu prietenii, în Brazilia.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Pe Wesley, Sanmartean, Adailton și co…… Ii făceam cetățeni de onoare a Județului…. A Moldovei…. LA ce au făcut pentru Vaslui în acei 4 ani minunati(sau că-ți or fi fost). Alături de Porumboiu… Cu bune și rele. Dom’ Primar care ești Primar….. Organizați un Old Boys cu ei… Un… Ceva HAI, UMPLEȚI MĂCAR ODATĂ ACEL STADION unde Clujul, Steaua ori Dinamo au băut cupa înfrângerii. Sa vedem și sa mulțumim incaodată Finalistei de cupa și Echipei cu cea mai Constanța evoluție în 4-5 ani consecutivi.Cu cel mai frumos „mijloc”, cu cea mai eleganta evoluție,…… Sa mai strigam odata:HAI VASLUI…. ASTĂZI VREM VICTORIA…. O. tempora…..DIXIT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here