28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Zarug și Lorelei Bratu au încălcat contractul Asia Express. Ce au decis producătorii emisiunii

Echipa formată din Zarug și Lorelei Bratu a părăsit competiția Asia Express în cadrul ultimei etape din Turcia.

Lorelei și Zarug au constituit una dintre cele mai simpatice și mai populare echipe din acest sezon Asia Express. Deși au fost eliminați, aceștia au stârnit simpatie printre ceilalți concurenți, cu firile lor joviale, dar au și devenit unii dintre preferații publicului emisiunii.

Lorelei și Zarug au fost eliminați încă din ediția difuzată pe 20 octombrie, părăsind competiția după cea de-a cincea etapă, ultima de pe teritoriul Turciei. Nominalizați pentru a pleca din competiție, prin votul celorlalți concurenți, au fost Patrizia Paglieri și Francesco, Lidia Buble și sora sa, Estera, și echipa formată din veselii Zarug și Lorelei Bratu.

Numeroșii fani ai echipei Zarug & Lorelei Bratu și-au exprimat nemulțumirea față de eliminiarea concurenților preferați, ba chiar au criticat dur atitudinea avută de Irina Fodor și echipa de producție față de aceștia și declarațiile prezentatoarei în fața celorlalți concurenți.

Spre deosebire de momentele precedente în care echipele au fost eliminate, Zarug & Lorelei Bratu nu au mai avut parte la finalul probelor de reîntâlnirea cu echipele care rămân în cursă deoarece echipa de producție a luat decizia de a nu-i mai aștepta pe cei doi ca să termine probele…https://www.elle.ro/people/zarug-si-lorelei-bratu-au-incalcat-contractul-asia-express-ce-au-decis-producatorii-emisiunii-809889

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here